Craiova, a treia oară la rând în careul de ași al Cupei României!

În nămolul din Secuime, oltenii fură triumfători. Obiectiv atins: Miercurea Ciuc – Craiova 0-3, la capătul unui meci de luptă.

Victorie fără dubii și mare cât o calificare în semifinale. Miercurea Ciuc – Craiova 0-3, cu bulgarul Dimitrov dând primul k.o. ciucanilor în competiția knock-out.  În finalul meciului, rezervele Bărbuț și Koljic au făcut scor de neprezentare. Pe un teren greu, mai mult nămol decât iarbă, partida a fost un chin pentru jucători. Juveții, două divizii mai sus, au impus ritmul, cum era de așteptat. Rocha a avut prima ocazie, dar un fundaș a scos de pe linia porții. După nicio jumătate de oră, oltenii deschid scorul prin Dimitrov, care reia în ațe o centrare a celuilalt fundaș de bandă, Bancu, ce a trecut nestingherită prin tot careul mic. În finalul reprizei, gazdele cer penalty la o împingere a lui Fortes, dar se dă ofsaid.

Miercurea Ciuc – Craiova 0-3. Oltenii continuă în Cupă!

Nici în partea secundă, jocul nu excelează. „Capul” lui Fortes e prins în doi timpi de portar. Bic trage peste poartă. La cinci minute de la intrarea pe teren, Bărbuț profită de o gafă a portarului advers și majorează diferența. Koljic, din patru metri, cu poarta goală, urcă scorul la 0-3. În cele din urmă obiectivul e atins: Miercurea Ciuc – Craiova 0-3 și calificare în penultima fază a întrecerii, bonus: niciun accidentat.

Devis Mangia i-a aruncat în lupta în nămolul de la Miercurea Ciuc, în premieră, pe Fortes, Drăghici și Bic. Echipa a arătat astfel: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Tiago, Bancu – Mateiu, Bic – Drăghici, Rocha (85 Cicâldău), Mihăilă (74 Bărbuț) – Fortes (62 Koljic). Oltenii s-au calificat în semifinale după ce au eliminate Sportul Snagov, Turris Turnu Măgurele, iar acum Miercurea Ciuc. În această fază a întrecerii au mai ajuns Viitorul, Astra și CFR Cluj.

În 3 minute mai poți citi: Arbitrul Avram a fost sufletul hulit al petrecerii de cununie

Rămâne cum am stabilit: Mititelu poate juca, dar n-o să joace!

 4 suspendați în tabăra alb-albastră după FCSB – Craiova 3-2!

Mangia: „Dacă se joacă pe teren, ne implicăm în lupta pentru titlu!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *