5 C
Craiova
marți, ianuarie 18, 2022

Zeci de migranți, la un pas de moarte după ce s-au înghesuit pe o barcă!

Polițiștii olteni au sărit în ajutorul oamenilor. În barcă se aflau și copii

Zeci de migranți au fost la un pas de moarte după ce pluteau într-o barcă fără motor pe Dunăre. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Şviniţa au intervenit în sprijinul colegilor sârbi pentru salvarea a douăzeci şi doi cetăţeni din Irak şi India care se aflau în pericol.

„Migranţii, care navigau, pe întuneric într-o ambarcaţiune pneumatică de mici dimensiuni al cărei motor se defectase, au fost salvaţi şi duşi în siguranţă la malul sârb, unde au fost preluaţi de autorităţile din ţara vecină”, arată Poliţia de Frontieră.

Potrivit poliţiştilor români, alarma a fost dată miercuri seara, în jurul orei 22.40, după ce Poliţia de Frontieră Sârbă a solicitat sprijinul autorităţilor române pentru a interveni cu ambarcaţiunea din dotare pentru salvarea unor persoane aflate în pericol pe fluviul Dunărea.

„Astfel, la aproximativ 200 de metri de malul sârbesc al Dunării, în dreptul km. flv. 995 a fost descoperită o ambarcaţiune pneumatică în care se afla un grup format din douăzeci şi două de persoane, adulţi şi copii. Ambarcaţiunea pneumatică era supraîncărcată, numărul de persoane permise (şapte) pentru a naviga în condiţii de siguranţă fiind mult depăşit, avea motorul defect, cetăţenii străini fiind nevoiţi să vâslească cu ajutorul unor vâsle improvizate”, a mai arătat Poliţia de Frontieră.

În urma intervenţiei echipajului ambarcaţiunii Poliţiei de Frontieră Române, migranţii au fost salvaţi şi duşi în siguranţă la malul sârbesc, unde au fost preluaţi de echipajele din ţara vecină, pentru a le acorda sprijin de specialitate, notează adevărul.ro.

Doljean, luat de radar! Cu ce viteză amețitoare a gonit pe străzile Olteniei

Ion Smecherul a murit la34 de ani! Cauza morții este incredibilă!

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles