fbpx

Migratia din PSD continuă: Încă doi deputați au demisionat

Instalarea omului de afaceri Liviu Alexa în funcţia de preşedinte al PSD Cluj a determinat părăsirea partidului de către deputaţii Cornel Itu şi Horia Nasra. Aceştia s-au înscris în ProRomânia cu câteva zile înainte de votarea moţiunii de cenzură. Nasra a susţinut că în perioada următoare din filiala locală vor pleca „peste 1.000 de colegi”.

Demisiile celor doi parlamentari au fost anunţate de preşedintele Pro România, Victor Ponta, pe Facebook.

„Din păcate, în PSD valorile care stau la baza partidului şi tot ce înseamnă ideologie nu se mai respectă, conducerea este una mediocră şi aici mă refer la triumviratul falimentului din PSD. Eu sper ca PSD să nu aibă soarta PNŢCD şi sper pentru foştii mei colegi cât mai curând să scape de această conducere falimentară şi nefastă, cea mai slabă conducere a PSD. Am intrat într-o echipă tot de stânga, cu oameni valoroşi, cu un preşedinte harnic şi dornic să ia măsuri bune pentru români şi mă bucur că alături de mine sunt în continuare colegii din Cluj, din PSD, şi sunt convins că la un moment dat ne vom reîntâlni într-un proiect politic de stânga”, a declarat Horia Nasra.

Cei doi parlamentari se alătură unui alt fost preşedinte al PSD Cluj, Remus Lăpuşan, lider al grupului de consilieri social-democraţi din CJ Cluj, care a demisionat zilele trecute.

Nasa a precizat că în perioada următoare ar urma să plece din PSD Cluj „peste 1.000 de colegi”. Motivul principal al acestor demisii este numirea, în urmă cu două săptămâni, a unui nou preşedinte interimar la PSD Cluj, omul de afaceri Liviu Alexa, proprietarul Ziar de Cluj şi al televiziunii NCN.

În 3 minute poți să vezi și: Pițurcă: „Vor mai veni 3-4 jucători de valoare!”

 Pițurcă: ”Schimbarea gazonului e mai importantă decât rezultatul cu Viitorul!”

 Cosmin Contra: „Voi vorbi cu Bancu, faţă în faţă!”


Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0