fbpx

Craioveanul Mihai Luca, gata pentru Cupa României la Culturism și Fitness!

Cu zâmbetul pe buze și cu o mentalitate de învingător, așa va aborda Mihai Luca întrecerea din acest weekend.

Mihai Luca este pregătit pentru Cupa României la Culturism și Fitness. Aventura în sală a tânărului craiovean a început în anul 2015, iar de atunci obiectivul a fost clar: depășirea limitelor. A fost nevoie de sacrificii, de ambiție și de o mentalitate de învingător. Acum, el se află în fața unui moment extrem de important în cariera sa, nu doar prin prisma rezultatului pe care îl poate obține, dar și privind experiența pe care ți-o oferă o asemenea competiție, la care Luca va încerca să obțină un loc pe podium.

Cu zâmbetul pe buze și cu o mentalitate de învingător, așa va aborda Mihai Luca întrecerea din acest weekend. Nu cu mult timp în urmă, sportivul dezvăluia pentru 3 minute care este rețeta unui campion: „Succesul nu este cheia fericirii. Fericirea este cheia succesului. Dacă iți place ceea ce faci, atunci vei avea succes”, spunea Mihai Luca.

În perioada 6-7 septembrie, la Drobeta Turnu Severin, se va ține Cupa României la Culturism și Fitness, iar Luca a făcut multe sacrificii în ultimele luni, pentru a fi într-o formă de excepție.

Cupa României aparține de federația Română de Culturism și Fitness, este un concurs unde ar trebui să se prezinte sportivi naturali, sper să fie așa. Am muncit din greu în ultimele două luni, multe sacrificii făcute, multe kilograme pierdute, dar avându-l pe Cristi Cojoacă lângă mine, care după părerea mea este cel mai bun din Craiova, sunt 100% pregătit de a urca pe scenă. Obiectivul meu este podiumul, dar cine nu își dorește să câștige?”, a spus Mihai Luca

În 3 minute poți să citești și: Mihai Luca: „Am pornit cu 55 kg, acum am 77”

Narcisa Huidilă: „Furi mireasa, furi și fotograful”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0