26.2 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Mihai Rotaru a decis ce se întâmplă cu antrenorul echipei: „A fost o discuție de trei ore și jumătate”

Jucătorii și antrenorul echipei au fost puși să spună dacă mai pot sau nu să continue la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru a luat decizia finală!

Mihai Rotaru spune că a avut o ședință care a durat peste trei ore, cu staff-ul echipei, dar și cu fotbaliștii. Aceștia au reușit să îl convingă pe patronul clubului să nu schimbe antrenorul și să mai aibă răbdare câteva etape. Astfel, Petev a mai câștigat timp, până în startul play-off-ului. Tehnicianul bulgar trebuie să ducă trupa din Bănie cât mai aproape de podium, în următoarele trei sau patru etape.

Mihai Rotaru a decis ce se întâmplă cu antrenorul echipei

A fost o discuție de trei ore și jumătate cu antrenorul și cu jucătorii. S-a făcut o analiză, e important să credem unii în alții că putem face mai mult decât în ultimele etape. Răspunsul a fost că da, putem mai mult.

S-au găsit soluții din partea staff-ului și ne asumăm în continuare acest staff. Ivaylo vorbește bine în limba engleză, el dorește traducătoare doar ca să nu i se interpreteze anumite lucruri. Nu pot să vă spun ce am vorbit, sunt chestii interne”, a spus Mihai Rotaru, conform DigiSport.

Petev mai rămâne minim 3 etape!

Mihai Rotaru a primit anumite asigurări cu privire la rezultate. Au mai rămas 4 etape până la startul play-off-ului. Astfel, Petev are timp să îndrepte lucrurile până atunci. În caz contrat, cu toată susținerea cu care se laudă patronul echipei, antrenorul are șanse mici să mai rămână. Rezultatele o să vorbească pentru tehnician.

Marius Șumudică, dorit la Universitatea Craiova: „Da, este adevărat”

Ivaylo Petev și-a criticat jucătorii după meciul cu Dinamo: „Nu mi-a plăcut chestia asta”

Sorin Cârțu îl face praf pe Ivaylo Petev: „Nu are nicio treabă cu spiritul Universității Craiova”

Ivaylo Petev are bagajele făcute!

Ivaylo Petev, întrebat dacă mai rămâne la Craiova: „Am terminat cu

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles