12.3 C
Craiova
duminică, aprilie 14, 2024

Mihai Rotaru anunță: „Lupta la titlu nu s-a terminat”

Mihai Rotaru a afirmat că cele trei etape finale din prima parte a play-off-ului vor fi cruciale

Astăzi, Universitatea Craiova se confruntă cu Rapid în etapa a doua a play-off-ului, iar echipa din Oltenia își dorește să obțină victoria pentru a-și menține șansele în bătălia pentru titlu.

Mihai Rotaru exercită presiune asupra echipei FCSB

Mihai Rotaru, investitorul echipei din Oltenia, a afirmat că cele trei etape finale din prima parte a play-off-ului vor fi cruciale pentru determinarea campioanei. În prezent, FCSB ocupă prima poziție cu 35 de puncte, în timp ce Universitatea Craiova, Rapid și CFR Cluj se află la egalitate, fiecare având 28 de puncte. Totuși, Craiova și Rapid au un meci mai puțin jucat.

Sorin Cârțu, verdict dur pentru olteni, înainte de meciul cu Rapid!

Rotaru exercită presiune asupra echipei FCSB și afirmă că etapa a doua nu va modifica semnificativ situația. Omul de afaceri subliniază că cele trei meciuri pe care roș-albaștrii le vor juca împotriva Universității Craiova, CFR Cluj și Rapid vor fi cele decisive.

„Atunci FCSB își va arăta adevăratul nivel. Sunt cele mai grele meciuri”

”Noi ne luptăm acum cu CFR, Rapid, Farul și Sepsi, ca să nu mai ignor pe cineva din greșeală. Gică este prietenul meu, îl iubesc, nu a fost intenția mea de a-l ofensa. Acest meci (n.r. – Universitatea Craiova – Rapid) este cel care va stabili principala candidată la locul doi și challengerul la titlu pentru FCSB.

Nu sunt de acord că pentru CFR s-a terminat lupta la titlu. Ultimele meciuri ale FCSB-ului din turul acestui play-off sunt cu Universitatea Craiova, Rapid și CFR Cluj. Sunt trei meciuri din care poate să ia niciun punct, sau două. Dacă iau 9 puncte, sunt campioni. Atunci FCSB își va arăta adevăratul nivel. Sunt cele mai grele meciuri”, a spus Mihai Rotaru, la Fotbal Club, conform DigiSport

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles