18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

Mihai Rotaru are o echipă model în Europa: „Vreau să fim ca ei”

CS Universitatea Craiova își schimbă strategia! Mihai Rotaru are exemplul perfect la o echipă din Europa!

Mihai Rotaru are mare încredere în noul antrenor de la CS Universitatea Craiova. Patronul alb-albaștrilor privește optimist în viitor și cu interes în trecut, când Petev pregătea Dinamo Zagreb. Este vorba despre o echipă model, pe care finanțatorul formației din Bănie o dă drept exemplu de profesionalism pentru toată Europa.

Mihai Rotaru are o echipă model în Europa

Noul antrenor este un campion. Gândiți-vă că împreună cu Bosnia și Herțegovina a câștigat grupa Ligii Națiunilor, într-un meci în care ne-a învins cu 1-0. A câștigat campionate cu Ludogorets și a fost antrenor la Dinamo Zagreb. Dinamo Zagreb care, din punct de vedere al înțelegerii fotbalului și al vieții unui club de fotbal, este considerat un model de succes în estul Europei. Dinamo Zagreb este cel mai important club în ceea ce privește organizarea, fotbalul și viața unui club de fotbal.

Cu excepția relației cu suporterii, Dinamo Zagreb este cel mai bine poziționat, având vânzări bune și o academie puternică. Joacă în mod regulat în Liga Campionilor și aproape întotdeauna în grupele europene. Dacă aș avea posibilitatea să aleg ce aș vrea să avem peste noapte la Craiova, aș vrea să fim precum Dinamo Zagreb”, a declarat Mihai Rotaru, conform Fanatik.

Obiectivul alb-albaștrilor: locul 3

Mihai Rotaru vrea să aibă și el o echipă, care să fie model în Europa. Până atunci, patronul alb-albaștrilor a fixat un nou obiectiv la Universitatea Craiova. În acest sezon, se dorește clasarea pe locul 3. Titlul pare departe. Numai jocul rezultatelor și o formă de excepție a formației din Bănie poate face posibilă câștigarea campionatului.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles