37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Dumitru Dragomir l-a comparat pe Rotaru cu Nețoiu!

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal a vorbit despre patronul Universității Craiova!

Mihai Rotaru i-a reînvățat pe craioveni cu e să faci performanță în fotbal. Din 2013 și până în prezent, CS Universitatea Craiova a avut foarte multe realizări. Ce-i drept, oltenii nu au reușit să câștige titlul, ci doar sa fie vicecampioni. Nici în grupele unei competiții europene nu au ajuns, dar au câștigat Cupa României, de două ori.

Pe plan financiar, clubul din Bănie a fost susținut de Mihai Rotaru foarte bine. Pe lângă investițiile făcute, omul de afaceri a și împrumutat echipa. El nu crede că își va mai recupera banii. A vândut fotbaliști pe sume impresionante și a promovat mulți tineri de mare talent, cu ajutorul lui Silviu Bogdan.

Dumitru Dragomir l-a comparat pe Rotaru cu Nețoiu!

Averea lui Mihai Rotaru nu îl impresionează pe Dumitru Dragomir. Fostul șef de la Ligă spune că și Nețoiu avea jumătate din cât are finanțatorul alb-albaștrilor. În fotbalul românesc ar mai fi un patron, care i-ar surclasa categoric pe cei menționați anterior.

Pe Rotaru l-am cunoscut, am și stat de vorbă cu el. Am fost la ziua unui prieten de-ai lui și de-ai mei. Și mi s-a părut un tip rezervat, un tip care nu intră în multe discuții de glume. Dacă nu mint ce spun acum, ce mi-a spus și mie un prieten comun, are peste 3.000 de hectare de pământ, numai ale lui, nu că le lucrează. Nu e cel mai bogat, știu unul care are 10.000 de hectare. Așa și Nețoiu și Borcea aveau 1.400 de hectare ale lor și mai prelucrau încă 3.500 de hectare”a declarat Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles