15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Mihai Rotaru, Gigi Becali și Neluțu Varga, lăudați la pachet: „Fotbalul românesc se desființa fără ei”

Cuvinte mari la adresa celor mai puternici patroni din fotbalul românesc, Mihai Rotaru, Gigi Becali și Neluțu Varga!

Dumitru Dragomir a avut doar cuvinte de laudă la adresa celor mai puternici oameni de afaceri implicați în fotbalul românesc. Este vorba despre Mihai Rotaru, Gigi Becali și Neluțu Varga, finanțatorii de la Universitatea Craiova, FCSB, respectiv CFR Cluj. Fostul șef de la LPF spune că fără aceștia 3, România ar fi avut un fotbal extrem de slab.

Mihai Rotaru, Gigi Becali și Neluțu Varga, lăudați la pachet

Antrenorii trebuie să fie antrenori. Antrenorii antrenori sunt puțini în lume, dacă sunt jucăriile lor n-ai ce să faci. Să-ți mai spun, sunt și celelalte echipe. Și patronii ăștia, ai făcut analiză la Becali. Domnule, Becali, Rotaru și Neluțu Varga, dacă nu existau, trebuiau inventați pentru că fotbalul românesc se desființa. Nici pe Malta nu o băteam

Așa ar trebui să-l pun pe Hagi pe primul loc. Dacă nu existau acești oameni, sau e ăsta de la Iași, Șfaițer, e un tip priceput. E Dani Coman la Sibiu, super priceput. Pe cel de la Galați l-aș pune, pe Dorinel. L-aș pune antrenor, la una din echipele naționale. La oricare poate să fie, acolo deocamdată e Edi, care califică echipa”, a transmis Mitică Dragomir.

Mulți ar vrea să fie Hagi!

Gică Hagi este unic în România, chiar dacă mulți patroni vor să îl imite. „Regele” este atât finanțator, cât și antrenor. Nimeni nu a mai reușit acest lucru. Gigi Becali nu are licență PRO, deci nu poate sta pe bancă, în ciuda indicațiilor pe care le dă des. La Farul s-a transferat magia de la Viitorul, adică mintea sclipitoare a lui Hagi, care țintește mereu spre marea performanță.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles