15.9 C
Craiova
joi, mai 23, 2024

Mihai Rotaru, prima reacție legată de plecarea Reghecampf: „Da, am primit cererea de reziliere”

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua lui echipă și ce spune Mihai Rotaru despre plecarea antrenorului!

Laurențiu Reghecampf are bagajele făcute. Următoarele ore vor fi cruciale pentru viitorul antrenorului pe banca alb-albaștrilor. Mihai Rotaru nu are decât să analizeze bine situația. Și să încerce să îl convingă pe tehnician să rămână. Până atunci, patronul formației din Bănie a confirmat existența unei cereri de reziliere: „Am primit o cerere de reziliere cu plata clauzei (n.r. 300.000 de euro). Mai multe elemente nu am momentan să vă spun”, a spus Mihai Rotaru, pentru Fanatik.

Ce salariu va avea Laurențiu Reghecampf la noua lui echipă

Laurențiu Reghecampf este învățat cu zona arabă. Nu ar fi prima dată când merge să antreneze în Golf și nici prima dată când pleacă de la Universitatea Craiova. Totuși, de această dată, o astfel de decizie ar fi surprinzătoare, ținând cont de faptul că tehnicianul a fost reinstalat, de curând, pe banca alb-albaștrilor.

Tehnicianul și colaboratorii săi au fost convinși de saudiți să semneze pentru o remunerație totală anuală de 1.200.000 de euro, notează iamsport.ro. Este un salariu colosal pentru un antrenor român. Acesta nu ar fi câștigat acești bani nici în trei ani, la Universitatea Craiova.

Reghecampf îi lasă baltă pe alb-albaștri

Șapte meciuri a pregătit-o Laurențiu Reghecampf pe Universitatea Craiova în acest sezon. El are o medie de 1,86 de puncte pe meci, la echipa lui Mihai Rotaru. Oltenii au jucat foarte bine, în ultima etapă, disputată și câștigată în fața celor de la Sepsi, o echipă puternică din campionatul intern.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles