12 C
Craiova
duminică, aprilie 21, 2024

Mihail Genoiu: Am putea face finala internațională pe stadionul Ion Oblemenco

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, este foarte încântat de semifinala Eurovisionului care va avea loc pe 4 februarie la Teatrul Național „Marin Sorescu”

Doina Gradea, directorul general interimar al SRTv i-a mulțumit primarului Craiovei, Mihail Genoiu, pentru colaborare. Primarul a spus că această semifinală îi va aduce orașului multă popularitate. „Sunt foarte recunoscătoare dlui primar că a acceptat propunerea noastră ca una dintre cele 5 semifinale să aibă loc la Craiova. Am vrea să câștigăm finala de la Lisabona, ca următoarea finală să aibă loc în România” , a spus Doina Gradea. Primarul Craiovei a declarat că vrea să câștige finala națională, unul din concurenții de la Craiova, ca mai apoi, finala internațională să fie la Craiova. „Aș vrea o finală internațională a Eurovisionului pe Oblemenco”.

Înaintea marelui meci din Bănie, directorul interimar TVR ne-a asigurat că nu ține cu Dinamo

„Nu țin cu Dinamo, însă recunosc că sunt stelistă” , a spus Doina Gradea. Prezentatorul show-ului, Cezar Ouatu, a completat „Și eu țin cu Petrolul”. Deși au fost aduse numai cuvinte de laudă pentru stadionul Ion Oblemenco din Craiova, s-a spus că dacă ar fi posibil ca o finală internațională să aibă loc la Craiova, nu ar putea avea loc pe stadion, ci într-o sală mare.

De altfel, Doina Gradea a mai adăugat „Aveți Sala Polivalentă destul de mare, însă știu că atunci când a avut loc finala națională la Craiova, până și aceasta a fost neîncăpătoare. Domnule primar, eu vă propun să faceți o sală mult mai mare în caz ca va avea loc o finală internațională la Craiova” .

Evenimentul va fi difuzat de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și TVR Moldova precum și pe TVR+, de la ora 21 00. Pentru realizarea show-ului, organizatorii vor miza pe un spectacol de lumini creat cu 100 de capete mobile inteligente și 100 de proiectoare convenționale, instalație de sunet, ecrane LED, iar 11 camere vor urmări toate momentele, aducând concursul în casele oamenilor.

 

Citește și declarația lui Cezar Ouatu 

 

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles