Mihaila a revenit pe teren cu gol sub tricolor!

Jucătorul Craiovei, Valentin Mihaila, și-a revenit după accidentarea gravă din meciul cu Poli Iași. A purtat banderola de căpitan a României U19 și a marcat unicul gol al echipei.

 

România U19 a încheiat la egalitate, scor 1-1 cu Bulgaria U19, la ea acasă, în primul joc din grupa 13. Golul tricolorilor a fost reușit de Valentin Mihaila, purtător al banderolei. Jucătorul Craiovei a marcat în minutul 15, din lovitură de la 11 metri. Este primul meci oficial al lui Mihăilă după accidentarea suferită la Iași, în minutul 10 al meciului cu Poli. În primul 11 gândit de Dan Oprescu și-a făcut loc și Marian Șerban, alt junior al Craiovei. Pe parcursul jocului a intrat și Raoul Baicu, care a avut o ocazie mare în prelungirile meciului. Bulgarii au egalat la ultima fază a jocului. În cealaltă partidă a grupei, Grecia a bătut Gibraltar cu 4-0.

 

Pentru tricolori vor urma alte două jocuri, în fața Greciei, pe 17 noiembrie, și contra Gibraltarului, pe 20 noiembrie. Ambele jocuri sunt programate la Stara Zagora, de la ora 14:30. Pentru a merge mai departe la Turul de Elită, ultima rundă înainte de EURO, naționala U19 trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri în grupă. Campionatul European, la care vor fi prezente doar 8 selecționate, va avea loc în iunie 2019 în Armenia.

El e ultimul pe lista lui Devis Mangia. 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *