fbpx

Fortes, aproape să-l îngroape pe Papură! Mihăilă a salvat situația!

Atacantul portughez a ratat din toate pozițiile, inclusiv de la punctul cu var. Mihăilă a marcat pentru trei puncte, primul său gol în alb-albastru.

Astra – Craiova 0-1

A marcat: Mihăilă 68

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Astra: Lazar – Butean, Bejan (53 Erico), Cestor, Radunovic – Moise, Romario, Roșu (76 Zoua) – Alibec, Llullaku, Begue. Antrenor: Costel Enache

Craiova: Pigliacelli – Martic, Acka (46 Donkor), Kelic, Bancu – Mateiu, Fedele (70 Bic), Cicâldău – Bărbuț, Fortes, Mihăilă (Meza Colli). Antrenor: Corneliu Papură

Arbitru: Andrei Chivulete

Papură nu are prea multe de schimbat, după aproape 2 ani de antrenamente cu Mangia. În 11-le de start singura noutate e Fedele, adus de la echipa a doua, unde fusese exilat de italian. Miza e mai mare pentru olteni, adversarii fiind focusați pe Cupă. Așa că meciul se joacă într-o singură direcție: spre poarta gazdelor. E sarabandă de ratări alb-albastre: Fortes în două rânduri, Bărbuț își intercalează o șansă între ocaziile lusitanului. La pauză se intră la egalitate, alb.

Astra – Craiova 0-1, oltenii la două puncte de FCSB!

Actul secund începe în aceiași notă: cu juveții năpustiți peste giurgiuveni. După o oră de joc, Cicâldău e forfecat în careu. Chivulete dă penalti, fără ezitate. Doar că Fortes trage pe centru, iar portarul respinge cu piciorul, ca la handbal. La câteva momente distanță, Bancu cere iar penalti, centralul nu dă. Ratările pe bandă ale lui Fortes sunt răzbunate de lovitura de cap a juniorului Mihăilă, aflat la primul gol în Liga 1 la cel de-a 26-a apariție. Oltenii conservă scorul și pleacă cu toate punctele de la Giurgiu.

Astra – Craiova 0-1, rezultat care readuce formația olteană în bătălia din vârful clasamentului. Juveții s-au apropiat la 2 puncte de FCSB, echipa de pe poziția a doua.

În 3 minute poți să citești și: Puștii din atacul Craiovei: 50 de meciuri în Liga 1, 0 goluri!

 Rădoi nu antrenează Craiova: „Vă răspund clar: nu!”

 Rotaru ne cam insultă inteligența: cică s-a întâlnit la o cafea cu Mangia și au ajuns la reziliere!

 FOTO! Gest extrem făcut de un fan după ce Mangia a fost dat afară!

 „Gata! Acum ești antrenor tu și Becali!”

 La angajare, Papura a primit bonus eventul din 1991!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0