La un an și patru luni de la debut, premieră pentru Mihăilă

Valentin Mihăilă a jucat primul meci în Liga 1 în etapa a doua a ediției trecute, în 29 iulie 2018, la Sfântu Gheorghe, unde Craiova a luat bătaie cu 1-0. Pe terenul stadionului „Ion Oblemenco“ a evoluat în următoarea etapă, în 3 august, 2-2 cu Botoșani. La finalul ediției a adunat în campionat 29 de meciuri și 1 gol marcat, la Giurgiu, în play off.

Mihăilă a avut în această toamnă o ascensiune vijelioasă, înscriind de 9 ori în meciuri oficiale: 3 goluri în Liga 1, 2 goluri în Cupa României și 4 goluri pentru naționala U21 în preliminariile Euro. Dintre cele 9 goluri, 7 le-a marcat pe terenul din Voluntari (1 gol în campionat, 2 în Cupă și 4 pentru România U21). Pe celelalte 2 le-a reușit în meciuri pe teren propriu ale Craiovei, în Liga 1: cu Dinamo și Botoșani, ultimul în etapa recent încheiată.

Cum partida socotit acasă cu Dinamo s-a disputat la Turnu Severin, Mihăilă a înscris în poarta Botoșaniului primul gol din viața lui pe „Ion Oblemenco“.

Iată că nu doar terenul din Voluntari e un talisman pentru atacantul de doar 19 ani, ci și echipa FC Botoșani, împotriva căreia, după cum am văzut mai sus, a și debutat în prima ligă pe stadionul craiovean. Și dacă primul gol din carieră l-a dat la Giurgiu, ne așteptăm la ceva bun din partea lui și-n următoarea etapă, când Craiova are cu Astra în deplasare.

sursa foto: digisport.ro

Trei pentru titlu! Pițurcă: „Să vedem dacă-i putem tranfera!”

Intra in grup pentru biletul din aceasta seara!

Începe să-i meargă lui Piti: nimeni nu pleacă fără 3 din Bănie!

În 3 minute poți să citești și: Nistor și Montini pot ajunge gratis la Universitatea Craiova!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Summary
La un an și patru luni de la debut, premieră pentru Mihăilă
Article Name
La un an și patru luni de la debut, premieră pentru Mihăilă
Description
Valentin Mihăilă a jucat primul meci în Liga 1 în etapa a doua a ediției trecute, în 29 iulie 2018, la Sfântu Gheorghe, unde Craiova a luat bătaie cu 1-0.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0