38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Mihăilă nu mai poate fi oprit. E pe urmele lui Mutu!

Briliantul Craiovei e ca și vândut în Italia. Suma de transfer acoperă bugetul clubului pe un an!

Valentin Mihăilă va juca în Serie A, pentru AC Parma. Anunțul a fost făcut de jurnalistul Gianluca di Marzio, pe site-ul său. „Parma s-a dezlănţuit în ultimele zile ale perioadei de mercato. După ce au cumpărat deja 4 jucători, emilienii au încheiat tranzacţia pentru Valentin Mihăilă, aripa stângă născută în 2000, de la Universitatea Craiova. O operațiune în valoare de aproximativ 7-8 milioane de euro pentru Parma, care și-a asigurat unul dintre cele mai promiţătoare talent din România.

Crescut la academia Craiovei, Mihăilă a debutat în prima echipă la 18 ani și se are deja 70 de apariții, zece goluri și treisprezece pase decisive. Mihăilă este, de asemenea, un punct fix în echipa națională a României U21: a jucat șase jocuri marcând cinci goluri, inclusiv un hat-trick împotriva Finlandei”, scrie Di Marzio.

În cazul în care suma este de 8 milioane de euro, Mihai Rotaru va stabili un nou record, cea mai scumpă tranzație de până acum a finanțatorului CS Universitatea Craiova fiind cea a lui Alexandru Mitriță la New York City FC, pentru 7.5 milioane de euro.
Din cele 8 milioane de euro, 2 milioane îi revin fostului manager al Centrului de copii și juniori, Silviu Bogdan, care deține 25% din drepturile federative ale lui Mihăilă.

La AC Parma a evoluat și actualul antrenor al lui Mihăilă de la naționala U21 a României, Adrian Mutu.

Craiova are soluții pentru a acoperi plecarea lui Mihăilă, având în vedere că Andrei Ivan poate reveni pe poziția care-I place cel mai tare, cea de extremă stânga. Totodată, Baiaram a demonstrat că e o variant optimă pentru acest post, mai ales că acopere regula U21.

Bergodi nu se bazează pe 4 jucători în meciul cu Iași!

Horoscop 2 octombrie 2020: Capricornii trebuie să ia o decizie radicală! 

 

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles