-5.1 C
Craiova
duminică, ianuarie 23, 2022

Rotaru: „Vrem să mai aducem unu-doi jucători!”

Acționarul formației craiovene a făcut un anunț esențial în ceea ce privește viitorul noului copil minunte al Băniei, Valentin Mihăilă.

În ultimii ani, Craiova lui Rotaru a dat tunuri însemnate pe piața transferurilor, prin vânzările lui Vătăjelu, A. Ivan, Screciu, Băluță, Gustavo și în special Alexandru Mitriță. Patronul grupării oltene nu crede că astfel de lovituri mai pot fi date în perioada de criză.

La emisiunea Fan România, Rotaru a spus: „E greu de crezut că se fac transferuri acum. Și mai e ceva: de ce să transfere cineva acum, când nu știe ce va urma. Nu poate să transfere peste 2-3 luni? E greu să-ți faci bugete, dar orice e posibil. Orice interes care exista față de jucătorii noștri, fie incipient, fie mai avansat, în momentul în care a început nebunia, nimeni nu mai sună. Nu văd pe cineva, în acest moment, să fie activ pe piața transferurilor. Mihăilă până nu luăm un campionat, nu pleacă. În momentul acesta nu am auzit de discuții privind transferurilor”.

Totodată, Mihai Rotaru a anunțat că deja Papură și colegii săi pregătesc transferuri după încheierea crizei declanșate de coronavirus: „Staff-ul muncește, face programele de antrenament, se pregătește pentru diversele scenarii. Se uită pe jucători, pentru că vrem să mai aducem în vară unu-doi jucători. Vrem să ne întărim, viața merge înainte”.

În 3 minute poți să citești și: Rotaru: „Există o probabilitate ca în vară se se joace!”

Măsurile lui Rotaru pe vreme de pandemie: „Jucătorilor le-am oferit două opțiuni!”

Au început fotbalul în crampoane și au performat la butoane

U Craiova – Peluza Nord, 5-3 pentru Spitalul Victor Babeș!

 Avem cifrele: Uite cât ne costă distracția lui Rotaru pe arena Craiovei! (foto)

Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles