fbpx

Rotaru isi freaca mainile: 8 miloane pentru Mihaila!

Hattrick într-o repriză pentru România U21! Cota lui Mihaila explodează, iar Mihai Rotaru, patronul juveților, este, probabil, în delir.

One man show în meciul de tineret România – Finlanda. Suntem la pauză, iar Valentin Mihaila a realizat hattrick-ul. A început seria cu un eurogol: preluare perfectă, șut pe lung, din afara careului. Imparabil. Golul doi a semănat oareșicum, doar că a fost marcat din interiorul lui 16. Al treilea, în prelungirile reprizei, din interiorul careului mic.

Se pare că Pițurcă își șlefuiește diamantul mai degrabă pentru meciurile sub tricolor decât pentru cele în alb ori albastru: „I-am spus lui Mihăilă când să rupă ritmul. Dacă își va pune la punct această viteză, o să marcheze multe goluri. Și o să devină un jucător mult mai valoros”.

Silviu Bogdan, fost conducător al Centrului de copii de la clubul oltean, dezvăluia la Oltenia TV: În acest moment, un club important din Europa este dispus să dea minimum 5.000.000 de euro pe Vali Mihăila. Cred ca oferta poate merge până spre 7.000.000, dar sunt sigur că, din câte îl știu pe Mihai Rotaru, nu îi va da drumul. Cel puțin până la vară, sigur nu va pleca.

Probabil că Rotaru, afacerist și negociator feroce, a început să adune câte-un milion pe fiecare gol marcat de noua mină de euroi, și, de la oferta de 5 a sărit deja la 8 milioane de euro. Cat va urca patronul Craiovei pana la finalul celor 90 de minute!

Intra in grup! Ne dublam castigul in 3minute! – https://bit.ly/2NKuqFj

In 3minute poti sa citesti si: Piturca a primit intariri inainte de meciul cu Hermannstadt!

 S-a aflat: patru super-transferuri ratate de Universitatea!

Genoiu: „Am avut o discuție și cu Victor Pițurcă”

Piturca mai trimite un fotbalist sub tricolor!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.
Summary
Rotaru isi freaca mainile: 8 miloane pentru Mihaila!
Article Name
Rotaru isi freaca mainile: 8 miloane pentru Mihaila!
Description
Hattrick într-o repriză pentru România U21! Cota lui Mihăilă explodează, iar Mihai Rotaru, patronul juveților, este, probabil, în delir.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0