Mihăilă: „Voi executa penalti-uri cu cea mai mare plăcere și pentru Craiova”

Căpitanul naționalei României U19 a marcat 3 goluri din tot atâtea posibile de la punctul cu var în campania din Bulgaria, care i-a dus pe tricolorii mici la turneul de elită, penultimul pas înainte de CE U19.

 

Prezent la conferința de presă dinaintea meciului cu Botoșani, Valentin Mihăilă a spus: „Noi trebuie să luăm meci cu meci și să vedem unde ne vom clasa. Eu sper să dăm cât mai multe goluri, să batem la scor la Botoșani. Sunt foarte bine după acea accidentare, nu mă doare nimic. Am jucat pentru echipa națională U19 și nu am resimțit dureri. Acesta e fotbalul, un sport în care apar și contacte”.

 

Întrebat dacă și-ar asuma execuțiile de la punctul cu var și pentru Craiova, tânărul mijlocaș a declarat: „Voi executa penalti-uri cu cea mai mare plăcere dacă mi se va cere. La echipa națională am fost primul pe listă, am reușit 3 din 3. Am mult de muncă, mai e până la vară, iar la vară îmi doresc să prind un loc în naționala U21 pentru campionatul european. Până atunci avem turneul din martie la U19”.

 

Partida Botoșani – Craiova se va juca luni, de la ora 20:30. Oltenii lui Mangia sunt deasupra tuturor in Liga 1! 

 

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *