fbpx

U Craiova, gata să transfere un mijlocaș de națională!

Cu 13 meciuri la echipa națională, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a intrat în vizorul Craiovei!

Oltenii vor să-și formeze cea mai puternică linie de mijloc din Liga 1 sau pregătesc transferul lui Alex Cicâldău. Trupa din Bănie a pus ochii pe un mijlocaș bulgar, cotat la suma de 1,6 milioane de euro. În prezent, fotbalistul este sub contract cu CSKA Sofia. Până în momentul de față, acesta a adunat 13 meciuri pentru echipa națională a Bulgariei.

Potrivit Digi Sport, Kristiyan Malinov este pe lista de transferuri a celor de la Craiova și ar putea ajunge sub comanda lui Cristiano Bergodi la vară. Mijlocașul a adunat 21 de meciuri în sezonul 2019 – 2020 din prima ligă din Bulgaria și a reușit să înscrie de două ori. CSKA Sofia se afla pe locul 4 în clasamentul, cu 46 de puncte, la egalitate cu Levski și Lokomotiv Plovdiv, locurile 2 și 3.

După ce l-au transferat pe Dan Nistor de la Dinamo, craiovenii au reușit să pună bazele lui mijloc de top pentru campionatul intern: Nistor-Mateiu-Cicâldău. Cei trei se înțeleg foarte bine pe teren, dar concurența le poate fi benefică. Totodată, nu este exclus ca trupa din Bănie să pregătească un eventual transfer. Dacă alb-albaștrii vor câștiga titlul în acest sezon, Mihai Rotaru va putea să vândă cel puțin unul dintre fotbaliștii scumpi pe care îi are în curte: Mihăilă și Cicâldău.

Foto: aol.co.uk

În 3 minute poți să vezi și: Afacerea anului între Rotaru și Becali: Fortes, la schimb cu Gnohere!

Mihai Rotaru își lasă clubul pe mâna suporterilor!

FCU Craiova a câștigat Campionatul celor mai iubite echipe din România!

Pavel Badea: „Familia Mititelu a înregistrat cu rea credință marca”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0