-0.5 C
Craiova
marți, februarie 7, 2023

Ministrul Educației anunță că școala va începe cu prezență fizică pe 13 septembrie

Guvernul vrea să introducă centre de vaccinare în școli

Sorin Cîmpeanu, ministrul educației, “se pronunță clar” și face anunțul că dorește ca noul an școlar să înceapă fără scenarii de funcționare a unităților de învățământ. El a declarat într-o conferință de presă susținută marți.

,,Bazându-mă pe informațiile pe care le-am, în limitele de competență, bazându-mă pe faptul că în școli au fost respectate regulile sanitare mai bine decât în orice alte locuri, cu excepția unităților sanitare, bazandu-mă pe nivelul ridicat de vaccinare al personalului din învățământ în raport cu orice alt tip de personal, mă pronunț cat se poate de clar în favoarea deschiderea școlii cu prezență fizică pentru toți elevii fără scenarii de funcționare.

Pot să vă spun că școala va începe cu prezență fizică în data de 13 septembrie. Am stabilit deja o întâlnire cu Consiliul Național al Elevilor pentru săptămâna viitoare în ziua de marți. Președintele Consiliului Național al Elevilor va avea statut de invitat permanent în comitetul interministerial pentru implementarea proiectului România educată, comitet condus de primul ministru al României în calitate de președinte și vicepreședinte fiind ministrul educației

Centre de vaccinare în școli: trebuie văzut în ce măsură configurația școlii permite organizarea unor astfel de centre în școală. Am discutat cu Ministerul Sănătății și cu coordonatorul campaniei de vaccinare pentru a realiza în zilele următoare acțiuni de prezentare a importanței procesului de vaccinare”, a spus Sorin Cîmpeanu.

Ce condiții trebuie să respecți dacă vrei să călătorești în Grecia

Prețul imobiliarelor a explodat, cea mai mare creștere din ultimii 20 de ani

Apă mizerabilă la robinetele doljenilor!

Loading RSS Feed
Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Latest Articles