27.8 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Minor din Târgu Jiu, violat în baia unei săli de păcănele!

Agresorul s-a filmat și a postat clipul în mediul online!

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost victima unui viol petrecut în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu. Mai mult, agresorul a filmat întreaga scenă și a postat videoclipul pe rețelele sociale, scrie adevarul.ro

„Din cercetări a reieşit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică şi psihică, un minor, de 17 ani, să întreţină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu.  

Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparţinea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal şi distribuită prin intermediul reţelelor de socializare şi aplicaţiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane”, arată reprezentanții Poliției Gorj.

Vinovatul a fost reținut marți  și introdus în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, iar ieri a fost prezentat Tribunalului Gorj. În cele din urmă s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului.

foto: radioaccent.ro

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles