-2.8 C
Craiova
miercuri, ianuarie 19, 2022

Mircea Bornescu: „M-a durut foarte tare”

Bornescu nu a uitat cum a fost îndepărtat de la FCU Craiova! Fostul portar a explicat cine l-a sărit din calcule la acel moment!

Unul dintre cei mai iubiți fotbaliști ce au pășit pe gazonul stadionului „Ion Oblemenco”, în ultimii 20 de ani, Mircea Bornescu, nu a uitat cum s-a despărțit de FCU Craiova și care a fost principalul motiv pentru care a ajuns să-și mai treacă în CV meciuri la alte trei echipe de tradiție ale fotbalului românesc.

Vă spun foarte sincer că mi-au dat lacrimile când am auzit că trebuie să plec. Dacă era după mine, atunci eu aș fi vrut să îmi închei cariera la FC Universitatea Craiova. M-a durut foarte tare despărțirea de această formație”, a declarat Bornescu pentru prosport.ro.

FCU Craiova îl avea pe Silviu Lung, un portar de perspectivă la acel moment. Oltenii au vrut să îl promoveze, iar acest lucru se putea întâmpla în două moduri: Să-l treacă pe Bornescu pe bancă sau să se despartă de el.

„Pe de o parte, să știți că pe undeva am înțeles că trebuia și Silvică Lung oarecum promovat, era pe atunci un tânăr de mare perspectivă, dar totuși cred că ne puteam despărți într-un alt mod. Însă acum nu mai contează. Important este că am rămas cu sufletul în continuare alături de Știința și chiar îmi doresc să mă întorc la acest club”, a mai spus fostul portar, potrivit sursei citate.

În momentul în care a plecat de la Craiova, Bornescu era cotat la suma de 1.35 milioane de euro, în timp ce Rapid plătea 300.000 de euro în schimbul acestuia.

Bornescu, în poarta, Rapidului, Petrolului și Universității Cluj!

După ce a părăsit Bănie, Mircea Bornescu a ajuns să evolueze pentru formații de tradiție ale fotbalului românesc. Rapid, Petrolul sau U Cluj i-au dat șansa fostului portar să arate că este făcut pentru spectacol, pentru meciurile tari, cu tribune pline.

Bornescu a evoluat ultima dată la FC Voluntari, dar după aventurile pe care le-a trăit la atâtea echipe în România, gândul i-a rămas tot la FCU Craiova, echipă la care vrea să se întoarcă la un moment dat.

Foto: prosport.ro

În 3 minute poți să vezi și: Guriță, ce zici de Mitriță?

Stoenac, jucătorul providențial al lui FCU! 9 din 22 de puncte aduse de motrean!

 Valentin Mihăilă, noul diamant al României U21!

Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,278FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img

Societate comerciala cu sediul în Craiova, domeniul de activitate confecții-marochinărie, angajează mecanic confecții piele. Salariu: 1000 euro. Condiții; profesionist, experiență.

Relații la tel: 0738/497538

Latest Articles