7.8 C
Craiova
sâmbătă, decembrie 2, 2023

Mircea Lucescu se pregătește să semneze cu un club de mare tradiţie din Superligă

Actualul tehnician al echipei: „Ar fi foarte bine dacă Mircea Lucescu s-ar întoarce în fotbalul românesc”

Universitatea Cluj se află în imediata apropiere a unei noi ere, atât în ceea ce privește conducerea, cât și pe bancă tehnică. Conform zcj.ro, un grup de afaceri din Turcia este interesat de achiziţionarea clubului Universitatea Cluj.

Serhan Çetinsaya l-a chemat în proiectul de la Cluj pe bunul său prieten, Mircea Lucescu

Sub conducerea lui Serhan Çetinsaya, fost vicepreședinte la Beşiktaş Istanbul, turcii exprimă disponibilitatea de a investi în clubul ardelean. Aceștia au participat deja la meciul de săptămâna trecută dintre U Cluj și Petrolul Ploiești. Au examinat situația financiară solidă a clubului și s-au arătat încântați să avanseze negocierile cu oficialii „Șepcilor Roșii” către fazele finale.

Gică Craioveanu pune presiune pe tricolori: ,,Cea mai mare dezamăgire de după revoluție”!

Cum discuţiile pentru preluarea clubului sunt avansate, turcii au pregătit şi o primă mare lovitură de imagine. Conform foaiatransilvana.ro, Serhan Çetinsaya l-a chemat în proiectul de la Cluj pe bunul său prieten, Mircea Lucescu. Despre posibila revenire a celui mai mare antrenor român în Superligă a vorbit chiar şi actualul tehnician al Universităţii Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

„Ar colabora foarte bine cu mine, mai ales că am colaborat bine când eram jucător”

„Ar fi bine dacă ar veni, ar creşte nivelul. Nu cunosc detalii, ştiu doar că au fost aici, s-a discutat şi există un interes. Ar fi foarte bine dacă Mircea Lucescu s-ar întoarce în fotbalul românesc. Ar colabora foarte bine cu mine, mai ales că am colaborat bine când eram jucător. Avem o relaţie de respect, chiar de prietenie. Există apreciere deosebită” , a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

În vara aceasta, Sabău a decis să renunțe la funcția de antrenor. Dar s-a întors rapid să preia banca tehnică a „Șepcilor Roșii” în această toamnă, la insistențele conducerii. În urma unui început dezamăgitor de sezon sub comanda lui Toni Petrea.

Prin urmare, pentru Ioan Ovidiu Sabău, care în orice caz nu manifestă interes față de funcția de antrenor, venirea lui Mircea Lucescu la Universitatea Cluj nu ar constitui o problemă.

Serhan Çetinsaya are 32 de ani și a studiat la Universitatea Internaţională din Florida

Grupul de investitori care s-a aflat, timp de două zile, la Cluj este condus de tânărul om de afaceri Serhan Çetinsaya (32 de ani). Acesta a demisionat în vară din funcţia de vicepreşedinte al clubului Beşiktaş Istanbul. În urma transferului ratat al lui Sergio Ramos la echipa din Turcia.

Serhan Çetinkaya, a cărui familie este originară din Kayseri, s-a născut la Istanbul în 1990, şi-a terminat studiile liceale în Elveţia. Apoi s-a mutat în SUA, unde a studiat la Palm Beach State College şi la Universitatea Internaţională din Florida.

Loading RSS Feed

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles