fbpx

Craiova face încă o mișcare pentru titlu!

Fotbalul spectacol se poate întoarce în Bănie! De ce nu s-a realizat până în prezent!

Oltenii au luat o decizie foarte importantă. Suporterii duc dorul vremurilor în care Craiova făcea spectacol și pe teren propriu, atunci când Gustavo, Mitriță sau Băluță formau un trio letal în atacul alb-albaștrilor, chiar dacă nu evoluau pe un gazon de excepție. Acum, acel trio nu mai există, dar există o altă variantă ce poate aduce fotbalul spectacol sub privirile craiovenilor.

Driguitorii Craiovei s-au hotărât să schimbe gazonul. Acest lucru poate fi esențial în lupta la titlu, dar și pentru a-i aduce pe fani la stadion. Iubitorii de fotbal din Oltenia apreciază jocul, iar cu actualul gazon, jocul are de suferit.

Se pare că primarul Craiovei vrea să schimbe gazonul. Nu el, ci o firmă care se ocupă cu așa ceva și nu din banii lui, clar. Potrivit spuselor lui Pavel Badea, gazonul nu a fost schimbat din cauza unui contract de gartanție. Garanție pentru ce? Sau cine a garantat cui?

Din câte am înţeles, primarul Craiovei a luat decizia să schimbe gazonul. El a fost într-o perioadă de garanţie, erau anumiţi factori care ţineau de acest contract. În momentul actual a expirat acest contract şi probabil se va lua decizia schimbării lui cât mai rapide. Să mergi la un stadion de 50 şi ceva de milioane de euro şi să ai un gazon de asemenea calitate e clar că e frustrant şi nu e normal”, a declarat Pavel Badea pentru Telekom Sport.

În 3 minute poți să citeși și: Pigliacelli, intervenție de 3 puncte pentru U Craiova!

Pițurcă și-a adus om de națională la Craiova!

Becali nu se teme de Pițurcă: „O să fie mai ușor”

Adrian Mititelu nu l-a uitat pe Victor Pițurcă!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0