Dragnea a cerut-o pe Olguța nașă în fața a 30.000 de olteni!

Liderul PSD a luat în calcul și că ar putea fi arestat înainte de nuntă. Mulți dintre susținători i-au promis însă că îl vor scăpa de-acolo!

Miting PSD la Craiova. Undeva la 30.000 de oameni prezenți pentru a-l susține pe Claudiu Manda. Numărul a fost ceva mai mic decât preconiza, cu o zi în urmă, președintele PSD Dolj. Oamenii au avut ceva de așteptat până la startul discursurilor, mai ales că reprezentanții social-democraților au decisă să ia mulțimea la pas și să treacă printre popor până la scenă. Între timp, prezentarea acestora a fost una demnă de inima Oltenei. Numele lui Liviu Dragnea, al lui Claudiu Manda și al Olguței Vasilescu a fost strigat la fel ca pe stadionul central, sau cel puțin așa a încercat prezentatorul să dea senzația.

Candidații la europarlamentare au făcut promisiuni de campanie mulțimii, care a ocupat strada A. I. Cuza, de la intersecția cu strada Unirii și până la intersecția cu Arieș.

Momentul de înaltă tensiune a fost cel în care Olguța i-a spus „DA” lui Liviu Dragnea. Acesta le-a cerut fostului primar al Craiovei și lui Claudiu Manda să-i fie nași. „Grabiti-va ca suntem de acord”, a fost răspunsul lui Manda.

În 3 minute poți să citești și: ”Primul copil”, noul proiect pentru stimularea natalității

Liviu Dragnea, prezent la mitingul PSD de la Craiova!

Ploile nu se opresc! Când scapă oltenii de umbrele!

Ecaterina Andronescu vs Selly

Săbii și lopeți în parcarea unui supermarket!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *