fbpx
11.2 C
Craiova
vineri, februarie 26, 2021

Liviu Dragnea, prezent la mitingul PSD de la Craiova!

Președintele PSD Dolj, Claudiu Manda, alături de 14 edili din Dolj, anunță o mobilizare generală la mitingul PSD ce va avea loc mâine, în centrul Craiovei.

- Advertisement -
- Advertisement -

Claudiu Manda a anunțat că toți membrii de partid ce vor lua parte la acțiunea de vineri vor îmbrăca haine albe și că aceasta nu vine ca răspuns al mitingului făcut de PNL săptămâna trecută.

Vor fi prezenţi pe scenă lideri din Oltenia, primii 20 de candidaţi, sau care dintre ei pot ajunge, persoane din conducerea organizaţiei naţionale şi din guvern. Suntem în faza de precampanie şi cred că ar trebui să le spunem oamenilor noştri de ce candidăm, ce ne propunem şi să ne asumăm în faţa craiovenilor şi doljenilor o serie de obiective, o obligaţie pe care să o aibă toţi candidaţii pentru Parlamentul European”, a spus Claudiu Manda.

Primari ai altor partide au decis să urce în barca PSD!

Mai mulți primari au decis să schimbe culorile și să treacă de partea PSD. Prezența acestora la mitingul de mâine a fost anunțată în cadrul conferinței de presă susținută de Claudiu Manda. Pe lângă edili, PSD are și o surpriză pentru olteni. Chiar liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, va urca pe scena din centrul Craiovei.

Înainte de unele alegeri arătăm şi cu ce ne întărim. Astăzi, aici, alături de mine, sunt 14 primari din judeţul Dolj, care nu erau la Partidul Social Democrat, 14 primari care rămân la partidele lor pentru a nu-şi pierde mandatul, dar cu care am convenit ca de aici înainte să mergem împreună şi să ne susţinem reciproc. O parte dintre aceştia sunt foşti coechipieri sau au candidat pe liste comune şi mă refer la primari UNPR, sunt primari de la PNL care au gândit că sunt mai bine reprezentaţi de PSD şi de dialogul pe care îl au cu PSD. Mai sunt câţiva primari pe care s-ar putea să îi prezentăm în perioada următoare”, a declarat preşedintele PSD Dolj.

Primarii din Secu, Malu Mare, Coţofenii din Faţă, Şimnicu de Sus, Piscu Vechi, Bucovăţ, Daneţi, Teslui, Catane, Gighera, Radovan, Galicea Mare, Sălcuţa şi Mischii s-au alăturat deja PSD. Pe lângă aceștia, Adinel Ilinca, fost vicepreşedinte ALDE Dolj, este acum membru în PSD.

În 3 minute poți să citești și: Ploile nu se opresc! Când scapă oltenii de umbrele!

Ecaterina Andronescu vs Selly

Săbii și lopeți în parcarea unui supermarket!

Zeci de litri de bere băuți de fiecare român!

The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,593FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -

Latest Articles