fbpx

Miting PNL în centrul Craiovei

Liderii liberali s-au reunit astăzi în centrul Craiovei și împreună cu câteva sute de susținători au pornit un miting electoral presărat cu declarații din partea reprezentanților.

Printre cei care au luat cuvântul la miting s-au numărat și parlamentari ca: Ionuț Stroe, Florin Roman și Gigel Știrbu, dar și președintele PNL în Dolj, Ștefan Stoica.

Mitingul s-a încheiat cu declarațiile președintelui PNL, Ludovic Orban și ale prezentatorului tv, Rareș Bogdan.

Liderul PNL, Ludovic Orban a ținut să atragă atenția prin afirmațiile lui, nu numai celorlalte partide, ci și primarilor liberali care ar juca pe două fronturi.

Știu cum pesediștii sunt la ușile primarilor, dar și acolo unde mai cedează un primar, PNL are oameni să facă campanie. Nu iert și nu uit, în bătălie trădătorii sunt pedepsiți pe loc, fără proces și vor avea de suferit!” a declarat președintele PNL.

Jurnalistul Rareș Bogdan a avut, de asemenea, multe de spus. Acesta este de părere că PNL va câștiga alegerile europarlamentare de data aceasta: ”PNL, condus de Ludovic Orban, cu cea mai bună listă de europarlamentari va câștiga aceste alegeri. Scorul PNL e mult peste PSD.”

În 3 minute poți să citești și: Bătrâna Sofia a fost chemată înapoi la locul de muncă

 La 83 de ani, concediată!

Învățământul obligatoriu, extins la 15 clase

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0