fbpx

Reacția lui Adrian Mititelu după ce a pierdut procesul cu FRF!

Adrian Mititelu a pierdut definitiv procesul cu FRF pentru suma de 300 de milioane de euro, cerută ca despăgubire pentru dezafilierea a FC Universitatea Craiova în anul 2011!

Procesul a durat nu mai puțin de 8 ani, iar acum, patronul FCU Craiova este nevoit să-și finanțeze echipa din propriul buzunar, fără să primească sute de milioane despăgubire de la Federație.

Marți, 11 iunie 2019, Curtea de Apel București s-a pronunțat în mod definitiv în sensul respingerii solicitărilor de daune în cuantum de aproximativ 300 de milioane euro cerute Federației Române de Fotbal de Fotbal Club U Craiova S.A. pentru excluderea acestui club la data de 20 iulie 2011. După 8 ani de litigii, pretențiile Fotbal Club U Craiova S.A., susținute pe calea unei suite întregi de demersuri procesuale, sunt dovedite în mod irevocabil ca neîntemeiate. Federația Română de Fotbal își exprimă încă o dată adeziunea față de principiul legalității ca fundament al oricăror demersuri pe care le întreprinde în activitatea sa.În cadrul tuturor acestor procese, apărările FRF au fost asigurate de societatea de avocatură <Țuca Zbârcea & Asociații> – prin avocat Dan Cristea, și de Adrian Stângaciu, Managerul Departamentului Juridic al FRF”, se arată în comunicatul FRF.

Totuși, Mititelu spune că nu s-a terminat nimic și că este în stare să ajungă și în Elveția: „E o altă speţă, un alt proces care merge mai greoi. Acesta e proces deschis de lichidatorul de la FC U Craiova, făcut ca să-l piardă! N-au cerut ce trebuia! E o altă acţiune care e pe rol. Dar şi dacă pierd, merg în Elveţia!, a spus Mititelu la DigiSport Special.

Planuri mari pentru FCU Craiova! Bănia poate avea două echipe redutabile!

Adrian Mititelu a anunțat bugetul pentru sezonul viitor. Cu acei bani, omul de afaceri vrea să atace promovarea în Liga a doua: „Avem buget de un milion de euro, Eugen Trică are toate condiţiile să promoveze. Avem condiţii aproape la fel ca la Liga 1. Acum mă apuc şi de stadion, într-un an de zile vom lua aripi“, a mai spus Mititelu, la Digi Sport Special.

În 3 minute poți să citești și: Pigliacelli, aproape de Serie A: „Vom vedea ce va fi”

Papi, răspuns ferm pentru contestatari!

Oltenii atacă titlul cu un staff nou!

11 seniori și 12 copii la reunirea Craiovei!

 Tractorul Cetate, la a treia tentativă de promovare în C!

 U Craiova, gata să cumpere un atacant brazilian!

 Bogdan Pancu, ales vicepreședinte la AJF Dolj!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0