Mititelu joacă pe teren penal cu primarul Craiovei

Genoiu va explica procurorilor de ce nu poate juca FCU pe „Ion Oblemenco”.

 

 

Sub titlul „Precizare cu privire la Arena OBLEMENCO!”, Adrian Mititelu a anunțat pe contul de facebook că-l va da în judecată pe primarul Mihail Genoiu: „Așadar, am epuizat căile legale primare, prevazute de legislatie. În zilele următoare avocații clubului vor efectua următoarele demersuri juridice:

– Introducerea unei acțiuni în instanță de contencios -administrativ având capat de cerere principal OBLIGATIA DE A FACE. Cererea vizează obligarea Municipiului Craiova sa permită sa desfășuram activitatea pe stadion ,în condițiile legii.

Raportat la tipul de actiune, avocatii estimeaza o durata a procesului, cuprinsa între 8-10 luni , pentru o soluție definitiva.

-De-asemenea, o sa depunem o plângere penala pe numele făptuitorilor, respectiv, Genoiu Mihai, primar al Municipiului Craiova , Galea Ionut consilier juridic, pentru săvârșirea a doua infracțiuni de Abuz în serviciu și a unei infracțiuni de fals intelectual.
Astfel cu încălcarea grava a atribuțiilor de serviciu , cei doi au au prejudiciat interesele legitime ,garantate de constituție și de lege, producand societății o paguba certa ,ce se perpetuează în timp.
Mai mult, in aceiași rezoluție infracțională ce doi au produs Municipiului Craiova o paguba certa cu vătămarea grava a intereselor publice (neincasarea de către Municipiu a unei sume de bani importanta) și care se perpetuează în timp.
Cei doi ,în opinia noastră, se fac vinovați și de inducerea în eroare a Consilierilor locali cu privire la obiectul și regimul cereri depuse de U Craiova 1948 falsificand, starea de fapt și de drept. Vom cere bineînțeles procurorilor sa emită ordonanță pentru instituirea masurilor asiguratorii, pentru prejudiciul creat.

Toate aceste lucruri sunt certe, dovedite și nu pot fi combatute”.

 

Mihail Genoiu nu a răspuns la telefon pentru a-și spune punctul de vedere.

Citeste, poate te priveste:

VIDEO Arma secretă! Cum poate U Craiova să treacă de Leipzig!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *