38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Mititelu Jr, după Dinamo – FCU Craiova 0-1: „Meciul acesta este un derby de peste 70 de ani”

Oltenii au prins curaj după ce au urcat pe loc de play-off. Adrian Mititelu Jr., lecție de istorie pentru suporterii rămași!

Adrian Mititelu Jr. i-a felicitat pe elevii lui Dan Vasilică. FCU Craiova a bătut Dinamo, scor 0-1, și a legat două victorii în campionat. Oltenii au jucat destul de bine, dar șefii clubului au avut emoții mari pe final, când gazdele puteau să egaleze. Nu a fost un meci ușor pentru alb-albaștri, dar aceștia au rezistat până la final.

Mititelu Jr, vesel după Dinamo – FCU Craiova 0-1

n.r. cum a fost victoria cu Dinamo?) Cu emoții pe final. A fost un meci foarte greu. Cred că este o victorie meritată, o victorie muncită. Am știut să suferim pe final de meci. În afară de câteva faze fixe, Dinamo n-a avut nicio ocazie notabilă, doar acea bară din final. Felicit băieții că au reușit să facă un joc foarte bun din punct de vedere defensiv.

Meciul acesta este un derby de peste 70 de ani. Dinamo se simte că este în continuare o echipă puternică, în ciuda problemelor financiare. Dinamo nu este o echipă în care să nu crezi că poate face lucruri bune anul acesta, pentru că astăzi au făcut un joc foarte bun, chiar dacă nu au avut ocazii mari de poartă”, a susținut Adrian Mititelu Jr. la finalul meciului.

Oltenii au urcat pe loc de play-off

După un start de sezon aproape catastrofal, FCU Craiova dă semne de revenire. Dan Vasilică și Florin Drăgan au redresat situația și au obținut încă o victorie, după 4-0 cu Farul. Acum, la început de erapă, echipa lui Adrian Mititelu se clasează pe locul 7, dar la același număr de puncte cu Sepsi, care e pe 6. Formația din Sfântul Gheorghe joacă, în această seară, cu CS Universitatea Craiova.

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles