fbpx
16.9 C
Craiova
luni, mai 17, 2021

Mititelu l-a avertizat pe judecătorul Marian Budă înainte să-l toarne: „E omul lui Rotaru de 7 ani”

Mihai Rotaru este acuzat de lucruri grave! Mititelu face pe polițistul și amenință!

- Advertisement -
- Advertisement -

Adrian Mititelu spune că are în posesie și că a predat probe care demonstrează că judecătorul Marian Budă, om implicat direct în procesul privind palmaresul Universității de la Înalta Curte de Casație și Justiție, este corupt de Mihai Rotaru, finanțatorul Craiovei din Liga 1. Patronul FCU susține că judecătorul ar fi corupt și că amânările din instanță nu sunt întâmplătoare.

L-am recuzat la început, simțind că are legătură cu Rotaru. Îl bănuiam, îi știam CV-ul pentru că e de aici, din Craiova. Știam că e prieten cu George Ilinca, fostul finanțator al Craiovei care acum este unul dintre apropiații lui Rotaru, dar nu aveam dovezi clare. După aia am aflat că relațiile sunt directe. De trei săptămâni, zi și noapte, asta fac: carte funciară, investigații, informații, 10 oameni am lucrat și i-am descoperit acum 4 zile. Am depus la Secția Specială toate aceste dovezi. Acte. Declarații, martori. Era vizitat la firmă la el, se întâlneau la restaurante, au relații de afaceri împreună. Este de notorietate în comuna Leu, Dolj, legătura dintre Rotaru și Marian Budă. E adevărat că o firmă a lui Rotaru are sediul în casa părintească a lui Budă, dar asta e cea mai simplă dovadă”, a declarat Mititelu la GspLive.

Finanțatorul FCU Craiova spune că l-a avertizat pe judecător că are informații despre el. Chiar dacă ar putea să pară șantaj, Adrian Mititelu nu a folosit aceste cuvinte și este sigur că Budă va ieși din proces la începutul săptămânii viitoare.

Faptul că Budă nu s-a recuzat în acest dosar depășește orice imaginație. L-am și avertizat că am informații despre el, poate a crezut că nu am acces la documente. Vă garantez că de luni va ieși din proces. Trebuie să spună de ce nu s-a abținut și de ce are legăturile astea cu Rotaru . Sunt legături directe, frățești, practic e omul lui Rotaru de 7 ani de zile. Îl întreține, i-a făcut case, i-a dezvoltat afaceri în zona agricolă. Are un viloi de vreo 1000 de metri pătrați la Cârcea, un fel de Pipera de Craiova, făcut din banii lui Rotaru. E la vreo 300 de metri de unul dintre punctele de lucru ale lui Rotaru. Pot să probez asta sută la sută”, a mai spus Mititelu la gsp.

Cine i-a adus la Craiova pe Mamut, Rambe, Fajic, Jazvic și Glavina!

Rotaru îl vrea pe Mititelu în Liga 1: „Ne tragem din aceeași mamă”

Mihai Rotaru: „Nu se știe niciodată pe unde o iau”

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

27,231FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles