fbpx

Chichițele care-i închid lui Mititelu porțile pe Oblemenco!

Bomba din noul proiect al Primăriei era că FCU poate juca pe „OZN” încă de-acum. Fals, totul e la mâna lui Rotaru.

Un paragraf din proiectul de hotărâre ce va fi votat joi de către Consiliul Local Craiova a aprins speranțele fanilor FCU că echipa ar putea juca pe Oblemenco. „Utilizarea stadionului de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga I nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, (…), dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga I“, se arată în proiect.

De ce nu poate ajunge Mititelu pe Oblemenco

Din formulare, se poate lesne include și FCU Craiova printre „entități”. Condiția pe care ar trebui să o îndeplinească: să nu perturbe activitatea echipei din Liga 1. Să imaginăm următoarea situație: FCU și-a programat meciul pe Oblemenco, dar în aceeași zi ține și Mangia o conferință la stadion, sau vrea să vadă cum se descurcă juniorii de la echipa a doua pe arena de 55 de milioane de euro. Meciul oficial al FCU n-ar fi atunci o afectare de activitate? Ar cam fi.

În plus, o altă hotărâre a Consiliului Local ce stipulează prețul de închiriere al stadionului face referire doar la meciuri din Liga 1, Cupa României (de la 16-imi de finală în sus), competiții europene ori meciuri ale echipei naționale. Doar acestea sunt tarifate. Nu și meciuri din Liga 2 sau 3. În consecință, echipa lui Mititelu trebuie să ajungă în aceste competiții pentru a închiria stadionul. Cea mai apropiată variantă e Cupa, 16-imile sunt în toamnă. Dar și dacă vor fi atinse trecem la prima condiție: să nu afecteze activitatea echipei din Liga 1.

În plus, formularea nu e una de impunere, o obligatie a Primariei sa incheie contracte de inchiriere cu orice club se incadreaza la articolul 2: “poate fi utilizat” e o sintagmă optativă.

În 3 minute mai poți citi: Arbitrul Avram a fost sufletul hulit al petrecerii de cununie

 4 suspendați în tabăra alb-albastră după FCSB – Craiova 3-2!

Mangia: „Dacă se joacă pe teren, ne implicăm în lupta pentru titlu!”

Măcar au umilit FCSB: le-au dat gol cu portarul!

Pigliacelli: „Mister a decis să execut penalty!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0