fbpx

Mititelu are porți deschise de la PSD!

Decizie istorică: ambele echipe ale Craiovei vor juca în aceleași condiții pe stadionul Ion Oblemenco.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi a Consiliului Local al Craiovei este un proiect de hotărâre ce are în vedere modificarea contractului de asociere cu clubul de fotbal Universitatea Craiova, din prima ligă. Prin acesta se introduce o taxă de folosire a stadionului: 45.000 lei pentru meciuri din Liga 1, Cupa României etc. și 111.140 lei pentru meciuri europene, pe care trebuie să o suporte toate echipele ce vor juca, inclusiv U Craiova.

Stadionul Oblemenco pentru ambele echipe!

Însă partea interesantă din proiectul ce va fi supus spre adoptare luni este următoarea: „Utilizarea în acelaşi mod a dotărilor şi componentelor din Complexul Sportiv Craiova – Stadion de Fotbal de către U Craiova 1948 Club Sportiv SA pentru desfăşurarea partidelor din anul competiţional din Liga I nu exclude folosirea şi de către alte entităţi, precum şi funcţionarea pentru unele acţiuni de interes public, dar fără a afecta desfăşurarea partidelor din anul competiţional al echipei de fotbal din Liga I“. Din această formulare, rezultă că stadionul Ion Oblemenco va putea fi utilizat și de alte entități sportive, inclusiv FCU Craiova. Singura condiție: să nu disturbe activitatea echipei de Liga 1.

Prioectul, inițiat de primarul Mihail Genoiu, va trece fără probleme în ședința de joi, având în primul rând toate voturile PSD.

În 3 minute mai poți citi: 4 suspendați în tabăra alb-albastră după FCSB – Craiova 3-2!

Mangia: „Dacă se joacă pe teren, ne implicăm în lupta pentru titlu!”

Măcar au umilit FCSB: le-au dat gol cu portarul!

Pigliacelli: „Mister a decis să execut penalty!”

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0