EXCLUSIV! Reșița îi poate stinge visul lui Mititelu la un meci pe noul „Oblemenco”

„99% Reșița – Universitatea Craiova se va juca în nocturnă”! Prima reacție a lui Cristi Bobar, conducătorul bănățenilor!

Cele două echipe din Craiova au evitat un meci direct pe noul “Oblemenco”. FCU Craiova are prima șansă să evolueze pe arena din Bănie, dar reșițenii îi pot pune bețe în roate lui Mititelu dacă nu vor găsi o soluție cât mai repede.

Reșița trebuie să fie gazdă pentru U Craiova, dar nu are stadion cu nocturnă. Oficialii clubului caută soluții pentru a rezolva această problemă, în cazul în care partida se va juca după ora 17:00. Exemplul vine chiar din Bănie, unde anul trecut, Snagovul, echipă din Liga 2 a acceptat să joace pe „Ion Oblemenco”. Între timp, clubul bănățean încearcă să găsească variante ca duelul cu alb-albaștrii să se dispute la Reșița, cu o galerie numeroasă în spate.

În momentul de față nu există posibilitatea ca meciul să de mute la Craiova. Știm meciul de anul trecut dintre Craiova și Snagov. Dacă mă întrebați acum, nu, dar trebuie să găsim și noi soluții. 99% meciul se va programa în nocturnă. Încercăm să închiriem o nocturnă. Deja cerem oferte și prețuri. Acum vă spun nu. Ce o fi mâine, poimâine, poate da. Momentan ne gândim să organizăm meciul acasă”, a declarat pentru 3 minute Cristi Bobar, președintele clubului reșițean.

Dacă oltenii vor ajunge la o înțelegere ca meciul cu Reșița să se joace la Craiova, FCU are șanse extrem de mici să primească vizita celor de la U Cluj pe „Ion Oblemenco”. Echipa patronată de Mihai Rotaru are prima opțiune în ceea ce privește arena. Detalii AICI.

Echipele ce vor să-și schimbe terenul pe care evoluează în Cupa României trebuie să anunțe mutarea cu 10 zile înainte de desfășurarea partidei.

În 3 minute poți să vezi și:  Victor Pițurcă are probleme înainte de meciul cu FCSB!

FCU Craiova dă piept cu o adversară pe măsură în Cupa României!

Cârțu: „FC Universitatea poate să joace pe Oblemenco”

Victor Pițurcă nu va avea bătăi de cap în 16-imile Cupei!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Catalin Anghel

Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0