fbpx

Mititelu, ejectat de pe Oblemenco! Rotaru: „Orașul e al nostru!”

Mititelu în urmă cu 10 ani: „Echipa nu se va intoarce la Craiova, nici nu se pune problema sa revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă în oraș”.

Războiul Mititelu – Rotaru pentru supremație în Bănia fotbalistică a cunoscut zilele trecute un nou episod, tranșat de Primăria Craiova în favoarea ultimului. Practic, lui Mititelu i-a fost respinsă o nouă cerere de a intra pe Oblemenco. Autoritățile locale sunt acoperite, dar mingea e la ele. Acestea i-au explicat lui Mititelu că nu-l lasă pe Oblemenco pentru că tot ele au dat o hotărâre de Consiliu Local din care reiese că pe stadionul bijuterie al Craiovei nu se joacă meciuri de liga a doua. Și că poate-l lasă, dacă vor schimba decizia cu pricina.  

PSD Alegeri Parlamentare 2020

Primăria își duce meciul ei cu Mititelu pe banii craiovenilor!

Din punct de vedere economic, al business-ului ce-l reprezintă investiția de 55 de milioane de euro, decizia Primăriei Craiova e măcar bulversantă. Mai ales că, în 2019, municipalitatea a ieșit pe minus cu 4.234.279,89 lei. Mai explicit: de la bugetul local, din banii tuturor craiovenilor, stadionul Oblemenco a înghițit aproape 900.000 euro. Ori, cu banii lui Mititelu se mai recupera un pic din paguba ce se preconizează pentru 2020 și 2021, perioadă în care nici măcar nu se poate organiza vreun eveniment de anvergură pe arenă, din care să se recupereze din pierderi. (Nu că din 2017 încoace s-ar fi făcut vreunul).

În capitalism, regula e să cauți clienți pentru afacerea / investiția ta, nu să restrângi accesul acestora! Astfel încât să amortizezi cheltuielile, iar, dacă se poate, să ajungi la profit.

Rotaru a băgat jordeaua prin gard!

Patronul echipei din prima ligă nu a stat cu mâinile în sân și războiul cu finanțatorul FCU și a căutat să-i plaseze un croșeu, prin mesajul inscripționat la prezentarea noului echipament de jos. „Sloganul campaniei de promovare a noului echipament Puma imbracat de Universitatea Craiova este ‘’THE CITY IS OURS’’, scrie pe site-ul clubului patronat de Rotaru.

Mititelu și gafele trecutului

Când era șef absolut asupra fotbalului din Bănie, Mititelu s-a considerat probabil un semi-zeu, desconsiderându-i pe craioveni. În 2010, spunea: „Echipa nu se va intoarce la Craiova, nici nu se pune problema sa revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă în oraș”. Apoi, la postul de televiziune GTV, Mititelu lovea iar în inimile tuturor celor care se identificau cu echipa: “Luaţi-vă gândul de la Universitatea, este a copiilor, copiilor mei, dacă vreţi, făceţi-vă altă echipă!”

În 3 minute poți să vezi și: Rotaru, demonstrație de forță: „Orașul e al nostru”

Negocieri pentru transferul lui Vlad Achim: „Îl vom lăsa să plece”

Eugen Neagoe vrea doar o echipă în Craiova!

E oficial: Gabriel Debeljuh a semnat!

Beșiktaș vrea un fost jucător al Craiovei!

Lovitura verii: două milioane de euro pentru Budescu și Alibec!

Oltenii forțează transferul lui Mihai Răduț!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Mititelu, ejectat de pe Oblemenco! Rotaru: „Orașul e al nostru!”
Article Name
Mititelu, ejectat de pe Oblemenco! Rotaru: „Orașul e al nostru!”
Description
Mititelu în urmă cu 10 ani: „Echipa nu se va intoarce la Craiova, nici nu se pune problema sa revenim pe Ion Oblemenco. Suporterii din Craiova nu merită să aibă echipă în oraș”.
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0