fbpx

Mititelu, lovitură de temelie la palmaresul lui Rotaru!

FIFA ar urma să încaseze 80.000 de dolari de la Mititelu și, indirect, l-ar declara deținător al U Craiova!

Bătălia pentru continuitate în cazul Universității Craiova a cunoscut în această după-amiază un nou episod, ce leagă gruparea din liga a treia, patronată de Mititelu, de cea dezafiliată în 2011. Între timp, Rotaru petrece la Smart Pub, la Preajba, cu echipa sa.

Adrian Mititelu ar urma să plătească 80.000 de dolari pentru a demonstra că echipa pe care a înființat-o în 2017 continuă istoria celei dezafiliate în 2011. Ce s-a întâmplat? Federația a primit de la FIFA o înștiințare, potrivit căreie, FCU Craiova 1948, echipa patronată de Mititelu din liga a treia, înființată în 2017, ar trebui să plătească despăgubiri substanțiale pentru neplata salariilor lui Josh Mitchell, fost jucător al FC Universitatea, în perioada 2005-2009.

Altfel spus, societatea ce a luat ființă în 2017 a fost sancționată pentru abaterile comise de cea dezafiliată în 2011. Rezultă că, potrivit FIFA, gruparea din Liga a III-a e urmașa celei pe care a deținut-o Mititelu din 2004 încoace. Așadar,  FIFA apreciază că FCU Craiova, grupare din Liga a III-a, e continuatoarea clubului care a prestat până în 2011 și care se presupune că ar deține palmaresul istoric al Universității Craiova.

Pe de altă parte, Mihai Rotaru, prin comunicatele postate pe site-ul clubului său, a susținut că deține palmaresul din 1948 până în 1991, grație contractului de asociere nr 41 din 8.07.2013 cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova, prin care acesta ar veni cu palmaresul, numele, sigla și culorile în cadrul parteneriatului, iar societatea privată le-ar putea utiliza.

În 3 minute poți să citești și: Bătălia pentru supremație: Piturca vs. Rotaru! Perspectivele ei pentru suporteri!

 Mihai Rotaru, copia lui Adrian Mititelu!

Cine sapă groapa altuia: Cârțu îi arată ușa lui Piturca, din nou!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Summary
Mititelu, lovitură de temelie la palmaresul lui Rotaru!
Article Name
Mititelu, lovitură de temelie la palmaresul lui Rotaru!
Description
FIFA ar urma să încaseze 80.000 de dolari de la Mititelu și, indirect, l-ar declara deținător al U Craiova!
Author
Publisher Name
3minute.net
Publisher Logo

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0