fbpx

Mitriță, atac la FCSB: „Nu-i dau numele că nu vreau să-l fac mare”

După Dinamo București – Universitatea Craiova 2-2, Alexandru Mitrita a trimis săgeți către cealaltă rivală din Capitală, FCSB.

 

După jocul din Ștefan cel Mare, Mitrita a spus: “Spunea un jucător de la FCSB că noi doar îi încurcăm. Nu-i dau numele, că nu vreau să-l fac mare. Zicea că noi nu ne batem la campionat. Noi luptăm până la final și vorbim apoi. Vrem să câștigăm un trofeu.Am stabilit să ne gândim la fiecare meci în parte. Ne așteaptă un meci foarte greu acasă cu Dinamo în Cupa României, sperăm să facem un meci bun”.

„Eu, personal, vreau ca Dinamo să fie în play-off. Aici e o atmosferă frumoasă, ar fi plăcut. Dinamo și Craiova au cei mai frumoși fani”, a adăugat Mitriță la interviurile de la finalul jocului.

Mitrita, coautor la golurile Craiovei

Mitriță a obținut lovitura de la 11 metri din care Gustavo a deschis scorul. Atacantul Craiovei a inițiat și acțiunea din repriza secundă în urma căreia oltenii au marcat golul de 2-1.

 

Dinamo – Universitatea Craiova s-a încheiat 2-2. În urma acestui rezultat, oltenii au obținut calificarea matematică în play-off.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0