Mitriță: „ După ce am primit gol în minutul 8 am zis că e un semn de la domnul Balaci”

Autogolul lui Kelic a fost interpretat pozitiv de jucătorii olteni: drept o palmă de la Ilie Balaci care trebuie întoarsă dublu celor de la FCSB.

 

Alexandru Mitriță:„Suntem foarte bucuroși pentru victorie, dar totodată și foarte triști, am pierdut un om bun, legenda acestei echipe. Am luptat toți pentru domnul Balaci. După ce am primit gol în minutul 8, am zis că e un semn de la domnul Balaci. Am intrat la pauză, am fost o familie, am luptat toți. După ce am primit gol în minutul 8 am zis sigur că va fi victoria noastră. Am început ezitant, dar Craiova este și va fi o echipă care se va bate tot timpul la campionat. În meci sunt nervi, nu am nimic cu galeria, pentru mine sunt cei mai frumoși suporteri din țară, cântăm toți pentru echipă, pentru domnul Balaci”.

 

Elvir Koljic: „Mulțumesc pentru felicitări. A fost un meci greu, știam că Steaua e o echipă bună. Noi nu am intrat bine în prima repriză, dar în partea a doua am jucat foarte bine. Știam că U Craiova nu a mai câștigat de 16 ani cu Steaua și sunt foarte fericit că am reușit să punem punct acestui complex. A fost greu că am primit gol repede, dar la pauză am vorbit între noi că putem să întoarcem. Din păcate am ratat penalty, dar importantă e victoria”.

 

Renato Kelic: „Portarul a respins bine, dar mi-a dat în genunchi și nu am mai avut reacție”.

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *