21.7 C
Craiova
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Alex Mitrita, huiduit de Peluza Sud 97! Cum a reacționat olteanul!

Fotbalistul Universității Craiova, Alex Mitrita, a fost huiduit de suporterii echipei finanțate de Adrian Mititelu, dar reacția olteanului a fost una de excepție!

Titular în victoria României în fața Suediei, Alex Mitrita a fost huiduit de suporterii echipei finanțate de Adrian Mititelu. În momentul în care a fost anunțată echipa de start a naționalei, fotbalistul Craiovei nu a fost primit prea bine de Peluza Sud 97, în timp ce suporterii Universității, susținători ai Craiovei din Liga 1, l-au aplaudat pe oltean din toate puterile.

Cosmin Contra l-a schimbat pe Mitriță, iar când schimbarea s-a efectuat, jucătorul din ofensiva naționalei a mai primit un rând de fluierături din partea contestatarilor, dar fanii acestuia l-au chemat după schimbare pentru a saluta galeria de la Peluza Nord Craiova.

Nu vreau să comentez reacția publicului care m-a huiduit. Nu e firesc, dar accept. Îi apreciez și le mulțumesc celor care m-au susținut”, a fost reacția lui Mitriță de la finalul partidei, după ce a fost întrebat cum s-a simțit în momentul în care a fost huiduit.

Incidentul cu Alex Mitrita nu a fost singurul care nu a făcut cinste oltenilor veniți pentru a contesta echipa Universității, adoptată de oraș.

În timpul partidei, suporterii de la Sud au aruncat în teren cu materiale pirotehnice, fapt ce putea duce la suspendarea partidei amicale dintre România și Suedia. Organizatorii i-au rugat pe olteni să se calmeze, în caz contrar, arbitrul ar fi fost nevoit să oprească partida.

La finalul meciului, peluza sud a stadionului Ion Oblemenco a rămas devastată, după ce unele persoane ce au ocupat un loc în acea zonă, au rupt o parte dintre scaunele stadionului.

Sursă foto: ucv 1948

Citește și: Suporterii olteni au făcut spectacol la meciul naționalei! 

Catalin Anghel
Catalin Anghel
Redactor 3minute.net. Absolvent al Facultății de Jurnalism din Craiova.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles