fbpx

Jucătorii, dezamăgiți după rezultat. „Pe Mitriță îl pupăm după meciul cu CFR”

Tristețe mare în tabăra olteană după punctele pierdute la Mediaș. Mai ales că în prelungiri Alexandru Mitrita a ratat un penalti.

 

Oltenii au ratat de la punctul cu var cele trei puncte. Coechipierii nu-l învinuiesc însă pe Alexandru Mitriță. Cristi Bărbuț a spus după meci: „Am pierdut 2 puncte. Acum nu trebuie să găsim vinovați, pe Mitriță că a ratat, sau altcineva. Toată echipa a pierdut. Am primit o minge foarte bună, am profitat de calitățile mele și am obținut penalti. Păcat că s-a ratat. Cei de la Gaz s-au apărat bine, am avut ocaziile noastre, a avut și Gazul ocaziile ei, în special cea a lui Golubovic, din final. Ne dorim să obținem cât mai multe puncte, nu am obținut aici, acum trebuie să încercăm maximum cu CFR. Clujul are o echipă bună, dar și noi avem o echipă bună”.

 

Alexandru Mateiu a împlinit azi 28 de ani. Echipa nu i-a putut face cadou victoria în deplasarea de la Mediaș, ci un singur punct. De altfel, inclusiv Mateiu a avut o șansă bună de gol în startul reprizei secunde, însă portarul advers a prins mingea expediată de închizătorul Craiovei din marginea careului.

 

Mateiu: „L-am încurajat pe Mitrita”

 

La finalul partidei, Mateiu a spus: „Nu ne mulțumește un punct. Oriunde jucăm mergem să câștigăm, e dezamăgitor doar un punct. Ei s-au apărat bine, noi am jucat mai slăbuț. Nu am făcut jocul nostru din meciul cu Viitorul, când am făcut-o foarte bine. L-am încurajat pe Mitrita în vestiar, va marca cu CFR Cluj și-l vom pupa după aia. Chiar dacă sunt pe primul loc nu ne sperie CFR-ul. Sunt alte echipe care joacă mai bine decât ei. E cel mai important joc cu CFR-ul, vom face un meci mare, în special dacă ne vor împinge suporterii de la spate”.

 

În această seara, Universitatea Craiova a remizat 0-0 pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș. Altădată considerat un rezultat pozitiv, acum oltenii îl văd ca o mare dezamăgire, semn că în Bănie pretențiile au crescut.

 

Tu decizi! Care e cea mai frumoasa studenta din Craiova! 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0