Exclusiv. Album de familie cu sărbătoritul Craiovei: Alex Mitrita

Mama, sora Andreea și iubita Alesia îl adoră, dar Piticul rămâne băiatul lu’ tata. Și am aflat de ce!

Azi, Alex Mitrita face 24 de ani şi e la prima aniversare cand nu aude romaneşte în jurul lui. Dar, la cateva mii de kilometri distanța de Abu Dhabi, din înfocata Banie alb-albastră, prietenii, familia şi suporterii strigă într-un suflet La mulți ani, Piticule!

8 februarie este dublă sărbătoare în familia Mitriță, pentru că Alex s-a născut de ziua tatălui său. Nelu Mitrita face 50 de ani. Și el a jucat fundaș dreapta la juniorii Universității Craiova, iar acum trăiește cu mama Piticului Atomic în Anglia.  

Alex Mitrita își va serba ziua unde-i place cel mai tare, pe terenul de fotbal, noua sa echipă având astăzi un meci amical cu AIK Stockholm. Va ateriza mâine din cantonamentul de la Abu Dhabi și va sta câteva zile în România pentru a-și rezolva viza americană. Va intra pe teren la meciul cu CFR să-și ia rămas bun de la coechipieri și suporteri, dând lovitura de start.

Cu viza la purtător, Alex va zbura cu iubita lui Alesia la New York, care, foarte probabil, îi va deveni soție în următorii ani de viață americană. De altfel, Alesia i-a fost alături și în aventura italiană de la Pescara. Te poate interesa si: VIDEO! Filmul primei zile a lui Mitrita cu noua sa echipă!

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *