37 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

Atât avem: un pitic cât o Națională!

Mitriță a smuls un punct Norvegiei. Singur. Ce spune Contra, chiar nu contează.

Alexandru Mitriță a fost MVP-ul României în meciul cu Norvegia. A pasat decisiv la penalty-ul scos de Bancu și ratat nonșalant de Pușcaș. A centrat la bara lui Nedelcearu. A recuperat la centrul terenului, a ridiculizat apărarea scandinavă și a trimis mingea în ațe. Gol fabulos ce a alimentat visul calificării până în prelungiri, când vizitatorii au egalat. Craioveanul era de ceva vreme pe bancă, epuizat, dăduse totul pentru Națională.

Dupa meci, Mitrita a spus: „Am făcut meci bun, din păcate am primit gol în minutul 90. Vreau să le mulțumesc personal copiilor care au venit la stadion. Când am intrat pe teren, mi-au dat lacrimile. Sper că acești copii să ne reprezinte la un campionat. În ceea ce ne privește, trebuie să luptăm până la capăt. Mai sunt două meciuri. După gol, cei din tribună au strigat numele meu. A fost fantastic. Le-am dat un tricou, dacă aveam 100 de tricouri le dădeam pe toate. Am marcat, sunt bucuros. Nu tin sa marchez eu toate golurile, important e sa castigam”.

Când trimiți în teren Ianiși și Florinei, să le crești cota, se vede în joc. Când te agăți de ultima speranță de calificare îl arunci în luptă pe Alex. Dar oricât s-a zbătut fostul căpitan al Universității nu a fost de-ajuns. România împarte punctele cu Norvegia, la fel fac Suedia și Spania, așa că ierarhia rămâne nemodificată la vârf. Emoția calificării se mută la mijlocul lui noiembrie, în România – Suedia, jocul care trebuie să ne ducă la Euro.   

Craiova lui Pițurcă atacă CFR Cluj fără un om de națională!

În 3 minute poți să vezi și: Mititelu și-a instalat bannerele de gard cu „original” la Filiași!

Pițurcă a pierdut un titular înainte de derby-ul cu CFR Cluj!

 Rădoi a înțeles legea fotbalului: e suficient un alb-albastru pentru 3-0!

Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles