fbpx

Ultimul meci pentru Craiova l-a jucat în Antalya: Piticul a zburat să semneze!

Americanii nu au mai avut răbdare până după meciul cu Viitorul și l-au chemat urgent la sediul lor din Manchester.

Alexandru Mitrita mai are un singur hop de trecut până a deveni jucătorul lui New York City FC: vizita medicală de astăzi de la Manchester. Americanii i-au acceptat pretențiile contractuale, adică un salariu anual de 750.000 euro și un angajament de trei ani, cu opțiune pentru încă doi. Prețul final al achiziției este de 7,4 milioane de euro!

Din ce i-a spus unchiului său, fostul internațional Dorin Mitriță, Piticul nu va avea timp nici să-si vadă părinții care trăiesc la 100 de km de Londra. Are de semnat contractul, de făcut vizita medicală şi de rezolvat toate formalitățile de viză pentru America. Dacă toate merg bine, Mitriță va pleca din Anglia în cantonament cu noua sa echipă.

La Constanța fără Mitrita!

Chiar dacă a pregătit partea a doua a sezonului cu Alex Mitrita titular, Devis Mangia va trebui să se descurce de-acum înainte fără căpitan. Pentru că ultima partidă susținută de Piticul Atomic în alb-albastrul oltenilor a fost cea cu Ferencvaros, din Antalya. La conferința de presă, Mangia ori păcălea presa și suporterii, ori era în afara problemei: „Am lucrat normal cu toți băieții, inclusiv cu Mitriță. S-a antrenat normal. Astăzi vorbim de Viitorul, nu de Mitriță. El este în echipă și asta contează. Sunt multe cereri pentru jucătorii Craiovei. Acum Mitriță e aici, nu vorbim de situații ipotetice. Dacă va rămâne aici va fi 100% concentrat. Eu pot să vorbesc de situația reală de acum: e în lot. Dacă el rămâne aici eu sunt fericit și mulțumit”.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Cosmin Cojocareanu

Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0