VIDEO! Captain-show: Mitrita se desparte de Craiova cu inelul de logodnă!

Piticul și-a răsplătit echipa cu o petrecere de neuitat, cerând-o pe Alesia „la bine și la rău”!

Petrecerea lui Alexandru Mitrita a fost la restaurantul Nobel, de lângă școala 2. Este localul fostului său antrenor de la copii, Fane Voica, mai precis al fiului acestuia Adi, care e prieten din copilărie cu Piticul și care are un titlu de master chef în vitrină.

Toată familia Mitriță a fost chemată cu prezența obligatorie: părinții lui Alex, veniți special din Anglia pentru eveniment, sora Andreea, bunicii și mai ales unchiul său, fostul internațional Dorin Mitrita, cel care și-a pus decisiv amprenta pe ascensiunea poate celui mai talentat fotbalist craiovean după Ilie Balaci.

Echipa Craiovei la petrecerea lui Mitrita

Vezi Exclusiv. Album de familie cu sărbătoritul Craiovei: Alex Mitrita

Urmareste: VIDEO! Piticul i-a amuțit pe cârcotași: primul meci, primul gol pentru New York!

Au fost toți jucătorii Craiovei cu Mangia în frunte și tot staff-ul clubului încolonat în spatele patronului Mihai Rotaru.

Înainte de miezul nopții, Alex și-a cerut iubita de soție și i-a dăruit inelul de logodnă. Un Da hotărât al Alesiei a cutemurat sala de emoție și după ce s-a consumat momentul de vârf, petrecerea a fost lăsată în seama lăutarilor.

Alex mai are de stat cel puțin o săptămână în țară, timp în care va urma un program de pregătire convenit de americani cu staff-ul Universității Craiova.

Afla: Zile libere oficiale in 2019! Minivacanță pentru bugetari

Share!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *