18.9 C
Craiova
vineri, iunie 14, 2024

MM Stoica, după ce Reghe l-a părăsit pe Rotaru: „Orice antrenor rupea uşa”

Mihai Rotaru nu l-a putut păstra pe Reghecampf, iar MM Stoica știe de ce!

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a comentat plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la Universitatea Craiova. Managerul vicecampioanei și Reghe au colaborat, în trecut, la bucureșteni.

MM Stoica îl înțelege pe Reghecampf

Reghecampf e dorit de două cluburi din Arabia Saudită, dispuse să îi plătească clauza de reziliere de 300.000 de euro din contractul cu oltenii. MM Stoica, fostul colaborator al lui Laurențiu la FCSB, nu îl condamnă pe tehnician pentru că pleacă după doar 7 meciuri pe banca Universității Craiova.

„Comparativ cu ce e acolo (n.r. – în Arabia Saudită), toate cluburile sunt mici şi au salarii mici. De ce să nu meargă acolo? Dacă un club saudit îi plăteşte clauza, cine nu ar pleca. Cred că oricine ar fi plecat. 

Sunt şi jucători, şi antrenori mari acolo. Cred că orice antrenor rupea uşa. E mare lucru că avem antrenori acolo. Olăroiu, Răzvan Lucescu au făcut mari performanţe acolo.

Când eram la Urziceni, mi-a plecat Petrescu în decembrie şi mi-a fost greu. Nu ştiu, e complicat. Nu cred că ar trebui să-l judecăm prea aspru (n.r. – pe Reghecampf)”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Reghecampf a reușit 4 victorii în 3 meciuri

Antrenorul celor de la Universitatea Craiova a mers relativ bine în scurtul mandat. Reghe a stat pe bancă 7 etape. Oltenii au căștigat de trei ori, au remizat de două ori și în alte două meciuri au luat bătaie. Ambele au fost cu echipele de pe locurile 1 și 2, sezonul trecut, adică Farul și FCSB.

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles