38.7 C
Craiova
joi, iunie 20, 2024

MM Stoica îl face praf pe Andrei Preda: „Un neica nimeni”

Oficialul de la FCSB, MM Stoica, a prins curaj și se ia de unul dintre cei mai vocali ultrași din România!

MM Stoica l-a luat în vizor pe Andrei Preda, liderul galeriei celor de la FCU Craiova. Ultrasul a făcut parte din brigada care a afișat mesaje politice la meciul dintre România și Kosovo. Partida a fost întreruptă 50 de minute.

MM Stoica, săgeți spre Andrei Preda

Andrei Preda, zis Gogoașă, a fost extrem de dur criticat de MM Stoica. Meciul de mați seară, de pe Arena Națională, a fost întrerupt după ce mai mulți ultrași au afișat un banner pe care scria „Kosovo e Serbia”. Unul dintre protagoniști a fost și Andrei Preda.

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, crede că Andrei Preda, alături de ceilalți fani, a apelat la aceste gesturi pentru a obține un anumit prestigiu și o anumită expunere în spațiul public. 

,,Lasă-ne, Gogoașă”

„E teoria conspiraţiei că cineva vrea să nenorocească echipa naţională. Eu îi ştiu pe ăştia. Unul dintre ei e Gogoaşă, cel tatuat cu sâni, un neica nimeni, care vrea să capete şi el un prestigiu în mintea lui. Dacă a ajuns Gogoaşă să oprească meciul naţionalei..te doare capul! Când te cheamă Gogoaşă e gata. Lasă-ne în pace, Gogoaşă!”, a declarat Mihai Stoica, conform Orange Sport.  

Related Articles

Accesează-ne și aici!

Latest Articles