fbpx

Moartă după o operație de cezariană! Doi copii au rămas orfani

Dramă cumplită într-o familie din Țicleni, județul Gorj. O tânără a murit la numai 21 de ani, în urma unei operații de cezariană care a avut loc la spitalul din Târgu Cărbunești.
Alexandra Corbescu a născut un băieţel sănătos, cu o greutate de 3,2 kilograme.

La scurt timp, acesteia i s-a făcut rău chiar în timp ce discuta la telefon cu sora ei. „Totul s-a desfăşurat normal. A ieşit din sala de operaţie în jur de 11,20. Nu a fost nicio problemă, nicio complicaţie. Pacienta a fost dusă în salonul de la Terapie Intensivă în Obstetrică-Ginecologie. A fost urmărită de medici şi de asistente. I s-a făcut tratamentul corespunzător după ieşirea din sală. În jurul orei 14,40, vorbea la telefon cu sora ei. Dintr-o dată i s-a făcut rău. I-a căzut telefonul din mână. A fost observată de asistente şi de colega de salon. Asistentele au alertat medicul de gardă. Au venit medicul de la ATI, de la UPU, neurolog, cardiolog. S-a format o echipă, care a resuscitat-o“, a declarat medicul Constantin Târgu Jiu, directorul Spitalului de Urgenţă Târgu Cărbuneşti.

Medicii au solicitat transferul de urgenţă al pacienţilor la Spitalul nr.1 din Craiova însă elicopterul SMURD nu era disponibil, aşa că a fost transportată cu ambulanţă. „Probabil că s-a făcut un calcul şi a reieşit că ajungea mai repede cu ambulanţa“, a spus Constantin Târziu. Aceasta nu a rezistat şi a decedat la spitalul din Craiova.

În urmă cu patru ani, Alexandra a suferit o altă cezariană tot la spitalul din Cărbunești dar cu un alt medic. Cei doi trăiau în concubinaj de 5 ani, scrie gorjeanul.ro

Bărbatul a cerut astăzi la spitalul din Craiova să îi facă autopsie soției pentru a cunoaște cu exactitate cauzele decesului, acesta obținând doar răspunsuri de genul ,,nu știu ,, ,,o să vă spună doctorul mai târziu,, și de la personalul medical al unității spitalicești din Craiova.

IPJ Gorj a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

În 3 minute poți să vezi și: Regina-Mamă se întoarce definitiv acasă

Ce amendă primești dacă ești prins cu telefonul la volan! În ce situație ți se ia permisul!

S-a decis cine formează guvernul! Nume surpriză pe lista miniștrilor: Cine a rămas pe dinafară

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0Shares
0 0