fbpx

Moarte suspectă în Craiova: un tânăr a căzut de la etajul 5 al unui bloc!

Din ce cauză s-a produs tragicul eveniment!

Un tânăr de 27 ani din Craiova a murit după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din cartierul Brazda lui Novac. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, tânărul ar fi suferit o depresie după ce, nu cu mult timp în urmă, și-a pierdut mama.

„În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova. De asemenea, din cercetările efectuate până în prezent, polițiștii au stabilit faptul că acesta ar fi căzut de la etajul 5 al blocului respectiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment, fiind totodată dispusă efectuarea unei expertize medico-legale.

4016 cazuri noi. Probabil n-au menținut distanța socială

Valul 2 este aici: Explozie de cazuri în Dolj!

GETEC avansează cu construcția centralei ecologice de cogenerare pe biomasă

La Craiova se construiește o nouă forță a handbalului feminin!


Share and Enjoy !

0Shares
0 0
The following two tabs change content below.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0Shares
0