7 C
Craiova
duminică, decembrie 3, 2023

„Jucăm pentru viața Irinei!” Mobilizare prin sport pentru Irina din Cuza!

75.000 de euro sunt necesari pentru Irina din Cuza. Solidaritatea craiovenilor începe să prindă contur.

 

La fel ca prietena lor, elevii din Cuza sunt luptători fantastici. Vineri, de la ora 13:30, Sala Ion Constantinescu din Valea Vlaicii, trebuie să fie plină. Sunt două partide speciale, mai importante decât meciul dintre Universitatea Craiova și Juventus București ori dintre U Craiova 1948 și Tractorul Cetate.

 

Desfășurat sub mesajul „Jucăm pentru viața Irinei”, evenimentul va consta în două meciuri demonstrative, unul de fotbal și unul de baschet între echipele colegiilor Fraților Buzești și Elena Cuza.

 

Împreună pentru Irina din Cuza!

 

În fapt va fi o strângere de fonduri pentru salvarea Irinei din Cuza. Pe tot parcursul evenimentului, voluntari să vor plimba prin sală cu urne mobile. Fiecare participant la eveniment va face donații pentru a da o nouă șansă la viață Irinei. Mesajul elevilor craioveni: „Sperăm să vă prezentați într-un număr cât mai mare pentru a face rost de bani pentru Irina! Fiecare leu contează!”

 

Potrivit informațiilor noastre, la partida dintre U Craiova 1948 și Tractorul Cetate, programată sâmbătă, pe Aripile, va fi organizată o colectă similară de către elevi ai Liceului Elena Cuza.

Orice sugestie sau ajutor e binevenit. 

Loading RSS Feed
Cosmin Cojocareanu
Cosmin Cojocareanuhttps://3minute.net
Fondator 3minute.net. Cu experienta de peste 15 ani in presa.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Stay Connected

32,055FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
spot_img
spot_img
Loading RSS Feed

Latest Articles