fbpx
7 C
Craiova
miercuri, aprilie 14, 2021

Strigător la cer! Structura anului școlar a fost modificată din nou!

Decizie controversată a autorităților cu privire la vacanța de primăvară!

- Advertisement -
- Advertisement -

Ministrul Educației s-a răzgândit în ceea ce privește structura anului școlar și a spus, joi dimineața, că modificările făcute  acum două zile vor fi anulate.

Mai precis, datele pentru examenele naționale se vor desfășura ca până acum: 22 – 25 iunie Evaluarea Națională, 28 iunie – 1 iulie Bacalaureatul. De asemenea, ultima zi de școală va fi pe 25 iunie, scrie Digi24.

Vacanța de primăvara rămâne tot în perioada 2 aprilie și 4 mai, însă excepție vor face elevii din clasele terminale. Perioada lor de relaxare va fi între 2 – 11 aprilie – sărbătorile Pascale catolice și 30 aprilie – 9 mai – sărbătorile Pascale ortodoxe.

În ceea ce privește semestrul al doilea, acesta va fi scurtat cu o săptămână, deoarece nu se vor mai susține teze, deci se pun mai puține note.

Nu în ultimul rând, clasele cu filieră tehnologică vor renunța la activitățile specifice „Săptămânei altfel”. Totodată, evaluările la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a rămân cu prezența fizică în toate școlile care nu sunt în localități carantinate. Acestea vor putea fi organizate după ieșirea din carantină acolo unde nu pot fi date la timp.

 

The following two tabs change content below.

Related Articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

26,985FaniÎmi place
0AbonațiAbonați-vă
- Advertisement -
spot_img

Latest Articles